CHP'de ortalık karıştı

CHP'de ortalık karıştı

Görevinden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Semih Şahin'in makam odasından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının kaldırıldığı yönündeki açıklamaları ile başayan tartışmalar alevlenerek devam ediyor.

Görevinden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Semih Şahin'in makam odasından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının kaldırıldığı yönündeki açıklamaları ile başayan tartışmalar alevlenerek devam ediyor. 
Hatırlanacağı üzere; Semih Şahin başkanlık makam odasında asılı bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının kaldırıldığı yönünde açıklamalarda bulunarak üstü kapalı şekilde birilerini hedef almıştı. Semih Şahin'in açıklamalarına Milletvekili Yaşar Tüzün'den cevap gelince Şahin'in hedefindeki ismin Yaşar Tüzün olduğu şeklinde yorumlanmıştı. Tüzün, fotoğrafın makam odasında gerçekleştirilen temizlik ve düzenleme çalışmalarından ötürü kaldırıldığını belirterek "Utanacaklar, tabi fıtratlarında utanma varsa" ifadeleriyle sert bir çıkışta bulunmuştu. 
Tüm bu gelişmeler yaşanırken Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin topluca istifa haberi gündeme bomba gibi düştü. Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Tatar istifasını duyururken parti içerisinde mobbing iddialarını dile getirdi. 
Gelinen süreçte, Semih Şahin kanadından gelen son açıklamalar tartışmaların şiddetini iyiden iyiye artırdı. Semih Şahin, Meral Tatar ve ekibine teşekkür ederek yine isim vermeden parti içerisinden bazı isimleri hedef aldı. Hedefindeki isimlere ağır sözlerle yüklenen Semih Şahin, açıklamasında, şunları kaydetti: "

Her zaman Türk kadınına yakışan onurlu ve dim dik durarak görevlerini yapan Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Meral Tatar, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Av. İrem Ece Vural’a teşekkür ediyorum. Bir tek zat-ı muhteremin siyasi ikbalinin peşinde gitmek yerine, partinin ve toplumun gelişmesi için çalışanlara; Adalet Yürüyüşü yapan bir liderin parti emekçi yeri olarak, kendilerini hakim yerine koyup daha 1 kez ifadesi bile alınmamış 15 yıl aradan sonra partimize Belediye kazandıran Belediye Başkanına yargısız infaz yapılmasına direnen gerçek CHP’li yöneticilerimize istifa etmiş olsalar da kendilerine tüm Bilecik halkı olarak teşekkür etmeyi borç bilirim.

Bu kentin CHP’si bir kişinin değil, tüm Bileciklilerindir. Dinazorlaşmış ve şahsi ikbalinin peşinde kuklalaştırılmış yöneticiler yerine tüm Bilecik’i kucaklayacak Merallerin, Ecelerin bu kentte CHP’de daha üst görevler alacağı yakındır.

Ben de tekrar yineliyorum ki;

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK..."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 15252 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum