CHP’de yarış kızışıyor!

CHP’de, 23 Eylül’de gerçekleştirilecek il başkanlığı kongresi öncesi 2’nci aday iş insanı Recep Dindar oldu.

CHP’de, 23 Eylül’de gerçekleştirilecek il başkanlığı kongresi öncesi 2’nci aday iş insanı Recep Dindar oldu.

Recep Dindar, il başkanlığı binasında düzenlenen törende, göreve talip olduğunu duyururken, “Yeni bir enerji ve heyecan yaratarak partimizin 6 oklu ilkelerinden asla ödün vermeyen bir anlayışla sizlerden aldığım büyük destekle adaylığımı paylaşıyorum.” dedi.

Önümüzdeki yerel seçimlerde CHP’nin umudun adı olacağını ifade eden Recep Dindar, “Sizlere söz veriyorum ki yerel seçimlerde umudun adı yeniden Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır.” ifadesini kullandı.

chpde-yaris-kizisiyor-2.jpg

Recep Dindar, adaylık basın açıklamasında yaptığı konuşmada, şunları dile getirdi:

“Bilecik’te doğmuş büyümüş bir abiniz, kardeşiniz olarak 1975 yılında Bilecik Belediyesi ESO işletmesinde devlet memuru olarak göreve başladım. 1982 yılında TEDAŞ’a naklen geçiş yaptım. Bilecik TEDAŞ’ta 22 yıl değişik kademelerde yöneticilik kadrolarında görev yaptım. TEDAŞ’tan emekli olduktan sonra inşaat sektörüne atıldım. Bu sektörde yaklaşık 2500 civarında konut ve iş yeri üreterek ilimizde ekonomik değerler kazandırarak yerel ekonomiye ve istihdama katkıda bulundum.

Cumhuriyetimizin temel taşı Cumhuriyet Halk Partimizin gücünü Bilecik genelinde her platformda kullanacağız. Her alanda en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizim 6 okumuz var, bizim 6 okumuzun içinde tüm yaşam biçimimiz var. Yaşam biçimimizde kırgınlık, yılgınlık, yorgunluk yok. Umudu yeniden yeşertmek zorundayız. Sizlere söz veriyorum ki önümüzdeki yerel seçimlerde umudun adı Yeniden Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Gece gündüz demeden partimizin başarısı için hep birlikte çalışacağız.

Yerel seçimlerde Bilecik’te Belediye Başkanlığı sayımızın artması başta olmak üzere, il genel meclisi üyelerimizin sayısını arttırıp sosyal demokrat yönetim anlayışımızı Bilecik il genelinde hayata geçirebiliriz.

Bunu yapabilecek tecrübeye, bilgiye ve güce sahibiz.

chpde-yaris-kizisiyor-1.jpg

Yeni bir enerji ve heyecan yaratarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserinden biri olan, Cumhuriyet Halk Partimizin 6 oklu ilkelerinden asla ödün vermeyen bir anlayışla 23 Eylül Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz il kongremizde Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Başkanlığı için sizlerden aldığım büyük destekle aday olacağımı siz değerli ailem, yol arkadaşlarım ve tüm hemşerilerimle paylaşıyorum.

Bugüne kadar görev yapan tüm yöneticilerimize teşekkür ediyor, kongremizin başta ilimize, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyor, açıklamamıza katılan tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.

Saygılarımla..”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1871 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum