CHP'DEN ÇETİN'E CEVAP

CHP'DEN ÇETİN'E CEVAP

CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin’in geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla ilgili bir basın açıklaması yaptı. 

İhsan Esel açıklamasında, “AK Part Bozüyük İlçe Başkanı Sayın Mesut Çetin’in sosyal medya üzerinden Bilecik Milletvekilimiz Sayın Yaşar Tüzün’e yönelik suçlamalarını hayretle okudum. Öncelikle ‘PKK VE DHKP-C’liye gittik’ cümlesini bilerek ya da bilmeyerek saptırdığı ortada. Cezaevlerinde araştırmalar yapan TBMM Cezaevleri Araştırma Komisyonu, sadece CHP’li üyelerden değil, Meclis’teki her partinin milletvekillerinin oluşur. Bu gerçeği bilmiyorsa kendisine, AKP Milletvekili Mehmet Metiner’in TBMM’de yaptığı konuşmayı Meclis tutanaklarından okumasını öneririz. Metiner, bu konuşmasında kendisi başta olmak üzere her partiden üye ile cezaevlerini ziyaret edip görüşmeler yaptıklarını, bunun polemik konusu yapılmasını ‘gayriahlaki bulduğunu” söylüyor.

AK Parti milletvekilinin işaret ettiği ahlaksızlar sizce kim? Sayın Çetin, “Sen Kimsin Yaa” derken sadece Bilecik Milletvekilimiz Sayın Tüzün’e değil 1 Kasım seçimlerinde CHP’ye oy veren 44 bin 792 kişiye ithamlarda bulunarak demokrasiye ne kadar inandığını da ortaya koymuş.

Sayın İlçe Başkanı; Oslo’da masa kurulurken, Habur Sınır Kapısında teröristler davul zurnalarla karşılanırken, İmralı ile Kandil arasında MİT görevlileri mektup taşırken, Diyarbakır’da PKK bayrakları sallanıp bölücübaşının mesajları törenle okunurken, Dolmabahçe’de mutabakat imzalanırken, en önemlisi son 1 yılda 550’den fazla şehit verilirken neredeydin diye sorarlar. Terörü bitirmek hükümetin görevidir. Eğer bu gücü kendinizde bulamıyorsanız çeker gidersiniz, biz bu terör belasını bitiririz. Kendi çapında gündem oluşturmaya çalışan başkan asıl ben sana soruyorum. “Sen Kimsin Yaa” dedi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2213 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum