CHP'DEN ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU'NA SUÇ DUYURUSU

CHP'DEN ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU'NA SUÇ DUYURUSU

CHP İl Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bazı bakanlar ile bürokratlar hakkında ’Terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları’ iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

Suç duyurusu yaptıkları Bilecik Adliyesi çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan İl Başkanı Metin Yaşar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu,  Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile İl Valileri, MİT ve ilgili kamu görevlileri hakkında, terör örgütüne yardım ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. 
İl Başkanı Metin Yaşar, AK Parti hükümeti üyelerinin ve hükümet bürokratlarının terör örgütü ile görüşmeler gerçekleştirdiğini iddia ederek, AK Parti hükümetinin terör örgütünün güçlenmesine neden olduğunu öne sürdü. Başkan Yaşar,"Terörün bu denli yoğunlaşmasında terör örgütünün tahkimat yapmasına göz yuman ve bürokratlara bu konuda emir, talimat veren dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, dönemin AK Parti’li hükümet üyeleri ve bürokratlarının bu eylemleri “Terör Örgütüne Yardım ve Yataklık” suçunu oluşturmaktadır. Bu nedenle suç duyurusunda bulunduk" şeklinde konuştu. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.