CHP'DEN SUÇ DUYURUSU

CHP'DEN SUÇ DUYURUSU

CHP Bilecik Gençlik Kolları'ndan suç duyurusu

CHP Bilecik Gençlik Kolları tarafından  Ensar Vakfı ve KAİMDER’e çocuk istismarı iddiaları nedeniyle suç duyurusunda bulunuldu.


CHP Gençlik Kolları Başkanı Deniz Esentürk, suç duyurusunun ardından Adliye Sarayı önünde basın açıklaması yaptı.  
CHP Bilecik Gençlik Kolları, Karaman’da bulunan Ensar Vakfı'nda görevli gönüllü bir öğretmenin erkek çocuklara tecavüz ettiği iddialarıyla ilgili basın açıklaması yaparak sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu. 
Gençlik Kolları Başkanı Deniz Esentürk, iddiaların ört pas edilmeye çalışıldığını öne sürerek yetkililerin iddiaların sorumlularını cezalandırmaya davet etti. Esentürk," Yapılacak soruşturma ile küçüklerin kaldığı evleri kiralayan, ev kiralık değilse maliki olan kişilerin tespit edilmesi ve haklarında iddianame düzenlenerek dava açılması gerekmektedir" dedi. 
Davanın takipçisi olacaklarını belirten Esentürk,"Karaman'da karşılaştığımız olay karşısında artık insan tüm siyasi kimliğini, tüm siyasi mücadelesini bir kenara bırakarak sadece insanlığı, akıl sağlığı ve vicdanı için mücadele etmek istiyor. Bizler öncelikle bu ülkenin daha sonrada bu şehrin genç siyasetçileri olarak, üzerimize düşen vicdan ve ahlaki yükümlülüğü yerine getirerek, kamuoyu tarafından da iyi bilinen bu çirkin olay hakkında suç duyurusunda bulunduk ve bu davanın her aşamasının tarafımızca takip edileceğinden de kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 
CHP Gençlik Kolları Başkanlığı'nın basın açıklamasına İl Başkanı Metin Yaşar ve çok sayıda partili katıldı. 

 

Bu haber toplam 2350 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum