CHP'Lİ KADINLAR BAKAN'I İSTİFAYA DAVET ETTİ

CHP'Lİ KADINLAR BAKAN'I İSTİFAYA DAVET ETTİ

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, yaptığı basın açıklamasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu istifaya çağırdı.

CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı, Karaman’da bulunan Ensar Vakfı'nda görevli gönüllü bir öğretmenin erkek çocuklara tecavüz ettiği iddialarıyla ilgili basın açıklaması yaptı. CHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu istifaya çağırdı.

istifaicfoto.jpg

Başkan Bilecikligil, mevcut iktidarın planlı olarak eğitim sistemi üzerinde oynamalar yaptığını öne sürerek,"Siyasi iktidarın başındaki bu kişi, taciz ve tecavüze uğramış çocuklara sahip çıkamıyorsa ve elde ettikleri güç, çocuğu ve kadını koruyamıyorsa bu asla kabul edilemez bir durumdur.Öyleyse söz konusu Bakan derhal istifa etmelidir!

Biz Cumhuriyet Halk Partili kadınlar olarak, çocuklarımızın korunması, geleceğimizin korunması, çocuk haklarının savunulması için, devleti, tüm kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını göreve çağırıyoruz. Çocuklarımızı bu anlayışa emanet etmeyeceğiz ve benzeri vakaların tekrar yaşanmaması için gerekli olan kalıcı çözümlerin bir an önce hayata geçirilmesi konusunun takipçisi olacağız" dedi.

CHP'li kadınların basın toplantısına İl Başkanı Metin Yaşar ve bazı partililerde katıldı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2226 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum