ÇINAR GÜVEN TAZELEDİ

ÇINAR GÜVEN TAZELEDİ

Bilecik Muhtarlar Derneği 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kayı Plaza'daki dernek binasında, tek liste halinde gidilen genel kurulda mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, dernek başkanlığına yeniden seçildi.

Gizli oylamaya katılan 48 muhtarın oyunu alan İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Çınar dernek başkanı seçilirken yönetim kurulu ise Recep Gündüz, Nidayi Yıldırım, Osman Çetin, Hüseyin Demiröz, Ali Cengiz, Niyazi Aydın, Özgür Erköse, Mustafa Aslan, Sezayi Yaşar'dan oluştu.

Yeniden dernek başkanı seçilen Çınar: "Bugün muhtarlarımızın çoğunluğunun katılımıyla güven tazeledik. Bana verdikleri bu güvenden dolayı kendilerine teşekkür ederim. İnşallah çalışmalarımızı daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışacağız. Bize yardımcı olan herkese canı gönülden teşekkür ederim. Bundan sonraki hedeflerimiz arasında, imkanlarımız ölçüsünde bir araç ve bir dernek binası kazandırmak.

cinar-guven-tazeledi2.jpg

Yönetim kurulumuz ile birlikte en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Muhtarlarımızın istek ve sorunlarını ilgili makama ulaştırarak takibini yapacağız. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla irtibatımızın devamını sağlayacağız." dedi.

"DAHA NEZİH BİR ORTAMDA YAPILMASI GEREKİYORDU"

Diğer yandan Çukurören Köyü Muhtarı Ahmet Sevinen, olağan genel kurulun daha ferah bir ortamda yapılmamasını eleştirerek: "Genel kurulumuzun daha nezih bir ortamda yapılması gerekiyordu. Benim gönlüm rahat değil" dedi.

Bunun üzerine Dernek Başkanı Çınar'da, genel kurulu nerede yapalım diye muhtarlara sorduğunu belireterek dernek binasında yapılacağından tüm muhtarların haberinin olduğunu söyledi. 

cinar-guven-tazeledi3.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2622 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum