CİNAYET ZANLISI TUTUKLANDI

CİNAYET ZANLISI TUTUKLANDI

Gülümbe'de 6 gün önce girdiği evde sert bir cisimle yaşlı çiftten 73 yaşındaki Ömer Arı’yı öldüren ve 70 yaşındaki eşi Ayşe Arı’yı da yaraladığı iddiası ile Jandarma ekipleri tarafından yakalanan cinayet zanlısı E.A. suçunu itiraf etti. 

Bilecik merkeze bağlı Gülümbe köyündeki olayın ardından tahkikat başlatan jandarma ekipleri, zanlı E.A.'yı dün yakalayarak gözaltına almış, ev ve iş yerlerinde arama yapılmıştı. Jandarmanın özel ekip kurarak titiz çalışması sonucu yakalanan şahıs, Merkez Jandarma Komutanlığındaki sorgulamasında suçunu itiraf etmişti. Yoğun güvenlik önlemleri altında Bilecik Adliyesine getirilen zanlı, savcılık sorgulamasının ardından tutuklama talebiyle mahkeme sevk etti. Zanlı E.A. savcılıkta ifadesinin ardından tekrar Merkez Jandarma Komutanlığında götürüldükten bir süre sonra mahkemeye çıkartıldı. Mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklanarak Bilecik M tipi cezaevine gönderildi.

Öte yandan zanlının, ölen Ömer Arı’yı ile aynı köylü olduğu, evlerinin arasındaki uzaklığının 300 metre olduğu öğrenildi. Yaralı 70 yaşındaki Ayşe Arı’nın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

tutuklandi.jpg

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 9909 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.