'ÇÖZÜM İSTİYORUZ'

'ÇÖZÜM İSTİYORUZ'

Edebali Ortaokulu önünde bulunan Dagıstanlı Sokak üzerinde meydana gelen trafik keşmekeşliği vatandaşları çileden çıkarıyor. Öğrenci servislerinin geliş ve gidiş saatlerinde tıkanan trafik hayatı olumsuz etkiliyor. Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar ise trafik ekiplerinden çözüm üretmelerini istiyor.

Öğrenci çıkışlarının gerçekleşeceği saat diliminde Dagıstanlı Sokak üzerinde seyir halinde olan Mehmet Çubukçu isimli vatandaş, trafiğin ilerlememesi sebebiyle adeta çileden çıktı. Yolun sağ tarafına yapılan parklardan dolayı öğrenci servislerinin yolda kaldığını ve trafiği tıkadığını ifade eden Çubukçu

“İl Trafik Komisyonu’nun kararında yolun sağ tarafının öğrenci servislerine ait olduğu yönde karar var. Ama okul personelinin ve emniyet mensuplarının araçları sürekli burada park halinde. Yolun sol tarafına da öğrenci servisleri geldiğinde yol kapanıyor. Dolayısıyla trafik duruyor. Ne yapılması gerekiyorsa yapılmasını arz ediyorum. Buna bir çözüm istiyoruz” dedi.

Çubukçu ayrıca durumu trafik ekiplerine çok kez bildirmelerine rağmen ekiplerin konuyla ilgilenmediklerini iddia etti. Gerekçe olaraksa ‘Park edenler emniyetin kendi personelleri’ ifadesini kullandı.

cozum-istiyoruz2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2644 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum