Cumhur İttifakı’ndan Bakanlık çıkarması

Cumhur İttifakı’ndan Bakanlık çıkarması

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı önderliğinde, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarından oluşan heyet Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı önderliğinde, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarından oluşan heyet Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Bakan Kurum, Bilecik heyeti ile bir toplantı gerçekleştirerek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Milletvekili Selim Yağcı, Bakan Kurum ile gerçekleştirilen görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Bilecik adına oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Milletvekili Yağcı, “İl Başkanımız Serkan Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanımız Osman Yılmaz ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarımız ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'u ziyaret ederek ilimiz ve ilçelerimize yatırımlar için çok verimli toplantı gerçekleştirdik. Sayın bakanımıza şehrimize göstermiş oldukları ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

cumhur-ittifaki1.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1629 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum