CUMHURİYET MEYDANINDA MEVLİD-İ ŞERİF NİDALARI

CUMHURİYET MEYDANINDA MEVLİD-İ ŞERİF NİDALARI

Bozüyük'te gerçekleştirilmek istenen darbe girişimine karşı koymak, devletin bütünlüğünü ve demokrasiyi korumak adına sokaklara dökülen ve hainlerin açtığı ateş sonucu hayatlarını kaybeden polis, asker ve vatandaşlarımız için  cumhuriyet meydanında mevlid-i şerif okutuldu.

1-155.jpg

Bozüyük Belediyesi cumhuriyet meydanında akşam ezanı sonrasında okutulan Mevlit’e; Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, 45. Mühimmat Depo Komutanı Binbaşı Alper Koç, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Bozüyük İlçe Müftüsü Selami Bağcı, Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Belediye Başkan yardımcıları, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Kur’anı Kerim tilaveti ile başlayan program, okunan dualar ve mevlid-i şerif ile devam ederken programa katılım oldukça fazla oldu, program sonunda konuşan İlçe Kaymakamı; “ İçinde bulunduğumuz bu talihsiz günlerde  Türk halkı olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu zor zamanları atlatacağız, Bozüyük polisi askeri ve devletin diğer kurumları ile birlikte ve irtibat içerisinde bu zamanları en olaysız ve sakin geçiren ilçelerden biri olmuştur. Bunun mimarı öncelikle siz halkımız ve görevini,görev bilincini taşıyan devlet personellerimizdir. Ölen bütün demokrasi şehitleri için Allah’tan rahmet diliyor,burada bulunduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

2-144.jpg

Okunan mevlid-i şerif ve konuşmanın ardından alanda bulunanlar demokrasi nöbetine devam ederken, vatandaşlara için çay ve simit ikramı yapıldı. Geç saatlere kadar alanda kalmaya devam eden kalabalığı gezerek tek tek alandakiler ile görüşen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı”Burada bulunan yaşlısından gencine tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, bu hainler tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin üstesinden birlikte geliyoruz” dedi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2063 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.