Dadaşlar, Başkan V. Subaşı’nı ağırladı

Dadaşlar, Başkan V. Subaşı’nı ağırladı

Bilecik’in aktif sivil toplum kuruluşlar arasında yer alan Erzurumlular Derneği, Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nı ağırladı. Dadaşlar, Başkan V. Subaşı ve beraberindekilere Erzurum’un yöresel tatlarından cağ kebabı ile semaverde çay...

Bilecik’in aktif sivil toplum kuruluşlar arasında yer alan Erzurumlular Derneği, Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nı ağırladı. Dadaşlar, Başkan V. Subaşı ve beraberindekilere Erzurum’un yöresel tatlarından cağ kebabı ile semaverde çay ikram ettiler.

dadaslar-baskan-v-subasini-agirladi.jpg

Bilecik Erzurumlular Dernek Başkanı Ebu Talip Dursun, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nı misafir ettikleri organizasyona ilişkin yaptığı açıklamada, derneklerinin yeni yerine verdiği destekten ötürü Başkan V. Subaşı’na teşekkür etti. Ebu Talip Dursun, derneklerinin kapılarının tüm Bilecik’e açık olduğunu belirttiği açıklamasında, şunları kaydetti:

dadaslar-baskan-v-subasini-agirladi1.jpg

“Melek başkandan derneğimize yer istedik, o da bize bir yer gösterdi ve tadilatını yapmamız halinde yardımcı olacağını belirtti. Bunun üzerine Atatürk Bulvarı Futbol Sokak üzerinde bir yeri bize verdi. Bizde tadilatlarını yaptıktan sonra içerisinde cağ kebabı ocağı ve büyük semaver teşkilatı olan bir mekan haline getirdik. Eksikliklerimiz var tadilatımız devam ediyor ama derneğimizi Bileciklilerin hizmetine sunduk.

dadaslar-baskan-v-subasini-agirladi2.jpg

Yeni mekanımızın ilk misafiri de belediye başkan vekilimiz Melek Mızrak Subaşı oldu. Başkan vekilimize ve yardımcılarına cağ kebabı ikram ettik. Erzurumlular derneğinin kapıları tüm Bilecik’e açıktır. Hangi görüşten olursa olsun herkese kapımız açık bir tek vatan hainlerine kapalıyız.

Belediye başkan vekilimiz Melek hanıma desteklerinden ötürü teşekkür ediyor tüm hemşehrilerimizi semaverde çayımızı içmeye bekliyoruz.” dedi.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı da misafirperverliklerinden ötürü Ebu Talip Dursun’a ve tüm dernek üyelerine teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1003 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum