'DADAŞLAR MİLLETİNİN EMRİNDE, DEVLETİNİN YANINDA!'

'DADAŞLAR MİLLETİNİN EMRİNDE, DEVLETİNİN YANINDA!'

Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Lütfi Akyüz, dadaşların devletinin emrinde milletinin yanında olduğunu söyledi.

Bilecik Erzurumlular Derneği, Erzurum'un düşman işgelinden kurtuluşunun 99. yılı kapsamında bir program düzenledi. Programda konuşan, Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Lütfi Akyüz, dadaşların devletinin emrinde milletinin yanında olduğunu söyledi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir,  Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, İl Müftüsü Necati Akkuş ve çok sayıda davetli katıldı. 

Programın yapıldığı salonda "Dadaşlar milletinin emrinde, devletinin yanında" pankartı ise dikkat çekerken, davetliler tarafından büyük takdir topladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda konuşmalar ile devam etti. Konuşmaların ardından sanatçılar Köksal Beyaz, Mustafa Aydın ve Beyzade Aslan seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle geceye renk kattı. Programda ayrıca şiirlerde okunurken Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Lütfi Akyüz, dadaşların devletinin emrinde milletinin yanında olduğunu bizzat ifade ederek, programa katılanlara teşekkür etti.

dadaslar-lutfi-akyuz-bilecik1.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3550 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum