DANIŞMAN ÖĞRETMEN SEMİNERİ YAPILDI

DANIŞMAN ÖĞRETMEN SEMİNERİ YAPILDI

Aday öğretmenlerin yetiştirilmesi amacıyla başlatılan ´Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci Danışman Öğretmen Eğitimi Semineri´ tüm ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen seminer, Bilim ve Sanat Mer

Aday öğretmenlerin yetiştirilmesi amacıyla başlatılan 'Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci Danışman Öğretmen Eğitimi Semineri' tüm ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen seminer, Bilim ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.
Seminere konuşmacı olarak Bilecik Kurtköylü olan, Osmaneli'nde ilçe milli eğitim müdürlüğü yapan Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bütçe ve Satın Alma Daire Başkanı Mehmet Koç katıldı.
Yeni atanan 30 bin aday öğretmenlere danışmanlık yapacak öğretmenlerin seminerleri 22-29 Şubat tarihlerinde yapılacak.
Danışman öğretmen kriterlerine göre il MEM'lerin seçtiği danışman öğretmenlerin "Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci Danışman Öğretmen Eğitimi Semineri" bu hafta tamamlanmış olacak.
Bu bağlamda ilimizde gerçekleştirilen seminer İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak'ın açılış konuşmasıyla başladı. Bilim ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen seminerin devamında Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bütçe ve Satın Alma Daire Başkanı Mehmet Koç kürsüye geldi. Bilecik Kurtköylü olan ve Osmaneli'nde ilçe milli eğitim müdürlüğü yapan Koç, uygulamaya ilişkin bilgiler verdi.
Seminere, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.