DEV MAÇ ÖNCESİ BAŞKANLARDAN AÇIKLAMA

DEV MAÇ ÖNCESİ BAŞKANLARDAN AÇIKLAMA

Bilecik 1. Amatör kümede Pazar günü oynanacak dev maç öncesi kulüp başkanlarından sağduyulu açıklamalar geldi. Bilecikspor Başkanı Harun Dilek ve 1308 Osmaneli Belediyespor Başkanı Hayati Kaba, “Kim yenerse yensin, dostluk kazansın” görüşünde birleşti. 

‘HEPİMİZ BİLECİK’İN EVLATLARIYIZ’

Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek, centilmenlik kuralları içerisinde bir müsabaka olması temennisinde bulunarak, “Dostluk, kardeşlik ve centilmenlik içinde, spor ahlakı çerçevesinde, hiç kimsenin burnu kanamadan bir maç olmasını diliyorum. Futbol odaklı olarak, kavga ve gürültüden uzak bir müsabaka olsun. Osmanelililerde bizim kardeşlerimiz, diğer kulüplerimizde. Hepimizin Bilecik’in evlatlarıyız” dedi. 

‘ÖNEMLİ OLAN SAHADAN KOL KOLA AYRILMAK’

1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba’da hafta sonu oynanacak maç ile ilgili olarak, “Gerek taraftarlarımızla, gerekse sporcu arkadaşlarımızla hafta içinde toplantılar yaptık. Bilecikspor ve diğer bütün takımlar bizim kardeşlerimiz, kardeş kulüplerimiz. Bizler sahaya çıkıp futbolumuzu oynayacağız, yeter ki bir sakatlık olmasın, tribünlerde bir taşkınlık olmasın, hep birlikte güzel bir maç seyredelim. Sporun doğasında yenmekte var, yenilmekte. Önemli olan maç sonunda sahadan el ele, kol kola ayrılmaktır” dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6576 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum