DEV PROJE BAŞLADI

DEV PROJE BAŞLADI

Bilecik Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve ilimize kent meydanı ile AVM kazandıracak dev projede çalışmalar başladı. 

Eski adı Seven Çarşı olarak bilinen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı yapım çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların yıl sonuna kadar şekilleneceğini belirtti.

Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürlerinin olduğu incelemelerde Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

dev-proje-basladi2-001.jpg

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanının, Bilecik’in vizyon ve vitrin projelerinden biri olacağını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ‘’Bilecik Belediyesi olarak ekiplerimiz birçok noktada faaliyet gösteriyor. Bizler de çalışma arkadaşlarımızla birlikte  çalışmaları inceliyoruz. Şehir merkezinde kısa bir süre sonra başlayacak olan yeni meydan çalışmamız Bilecik’imizin gerçekten çok önemli ve güzel çalışmalarından birisi olacak. Buradaki çalışmalar başladı ve  İnşallah çalışmaların yıl sonuna kadar şekilleneceğini planlıyoruz. Şehrimiz ve vatandaşlarımıza hizmetine en kısa sürede sunmanın gayretinde olacağız’’ ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, incelemelerinde ayrıca vatandaşlarla da bir araya gelerek, sohbet etti.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5777 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum