SULTAN ALBÜLHAMİD HAN PARKININ TEMELİ ATILDI

SULTAN ALBÜLHAMİD HAN PARKININ TEMELİ ATILDI

Bozüyük Belediyesi tarafından Yenidoğan Mahallesi Manişar mevkiine yapımına başlanan Sultan Albülhamid Han parkının temel atma töreni yoğun bir katılımla...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından Yenidoğan Mahallesi Manişar mevkiine yapımına başlanan Sultan Albülhamid Han parkının temel atma töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Yenidoğan Mahallesi’nde 9 bin 500 metrekarelik alan üzerine yapımına başlanan park alanının içerisinde şelale görünümlü, fıskiyeli süs havuzu, kafeterya, çocuk oyun alanı, park çevresinde yürüyüş, koşu ve fitness aletlerinin bulunduğu alanlar, yeşil alan düzenlemeleri, piknik alanları, kamelya ve oturma bankları, otopark ve güvenlik kabini bulunuyor. Bu yıl Ağustos ayında tamamlanması planlanan parkın temel atma törenine mahalle sakinleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

Temel Atma töreninde ilk olarak konuşan Mahalle Muhtarı Kahri İnci, mahalleye yapılan çalışmalardan ve yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür etti. Mahallenin en büyük sorunlarından biri olan tapu sorununun çözümü noktasında Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’dan destek istedi.

unnamed-(3)-006.jpg

“Bu başarıda büyük paya sahipsiniz”

Temel atma töreninde konuşan Başkan Bakıcı; ” Bugün Yenidoğan Mahallesi’nin bir projesini daha hayata geçirmek için buradayız. Bizleri burada yalnız bırakmayan başta Sayın Vekilim ve Sayın Kaymakamım başta olmak üzere burada bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Bizler göreve geldiğimiz günden beri pek çok projeye başarıyla imza attık. Bizlere güvenen, bizlere bu görevi veren sizlerde bu başarıda çok büyük bir paya sahipsiniz. AK Parti o kadar hızlı çalışıyor ki meclis toplantılarında kimlerle nelerle uğraştığını iyi biliyoruz. Bu vesile ile milletvekilime sabırlar ve kolaylıklar diliyorum, önemli olan bu memlekete hizmettir. Önümüzdeki aylarda yapılacak referandum bu hizmetlerin önünü açmak ve hızlandırmak için çok önemli olacaktır. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanı Başbakan kavgalarında bu ülke çok şeyler kaybetti. Bir gecede 600 bin kişi işsiz kaldı, sermaye ve birikimlerimiz bir gecede kayboldu. Referandum ile bu olaylar tarih oluyor. Güçlü gelecek ve güçlü bir Türkiye için siyasi görüşlerimizi bir kenarı bırakarak bu maddeleri okumanız gereklidir. Bizler EVET’ciler olarak her ortamda kendi görüşümüze savunmamızı yapmaktayız. Tüm bunlar ile birlikte içinde şelalesi olan aile kafeteryaları ile birlikte inşallah ağustos ayında yine böyle coşkulu bir ortamda açılışı yapacağız. “ dedi İlçeye kazandırılacak olan hastane projesi ile ilgili yapılan kamulaştırma çalışmalarını, 15 temmuz şehitler parkı 2. Etap projesini ve diğer projeleri anlatarak anlattığı tarihi bir anekdot ile birlikte parkın adının “Sultan Abdülhamid Han Parkı” olarak belirlendiğini söyledi. Konuşmasının sonunda alanda bulunan kalabalık tarafından uzun süre alkışlandı.

Milletvekili Halil Eldemir konuşmasında, “Bozüyük’e her geldiğimizde ya bir açılış yada bir temel atmamız oluyor. Bir siyasetçi, Belediye Başkanı ve yönetici için bundan daha güzel bir durum olamaz. Nereye adım atsanız yeni proje ve eserlerle karşılaşıyorsunuz. Başkanımızın vekaleten başkanlık yaptığı dönemden bugüne kadar Bozüyük gerçekten parkları, sosyal tesisleri, mahalle konakları başta olmak üzere her alanda hemşerilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına bir hizmet yarışı veriyor. Ben bundan dolayı Belediye Başkanımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

unnamed-(4)-008.jpg

“Biz bu millet için ne kadar çalışsak azdır”

Türkiye her geçen gün gelişiyor ve daha da gelişmesi gerekiyor. Dünyanın dört bir tarafında mazlumların umudu, kimsesizlerin yurdu olan Türkiye’nin hiçbir zaman geri kalma, daha ileriye gitmeme adına herhangi bir şekilde kayıtsız kalması mümkün değildir. Daha çok çalışması ve başarması lazım. İşte üzerinde zorunluluk olan gerek genel gerekse yerel idarecilerimiz vatandaşımızın mutluluğunu ve refahını arttırmak için daha çok gayretle çalışıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız, bakanlarımız milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız elbirliği ve gayretle çalışıyorlar. Sizlerin desteğiyle de daha fazlasını Allah’ın izni ile yapacaklar. Bugün Türkiye’nin diğer ülkelerin gıpta ile baktığı, büyük projelere teker teker imza attığı bir konumda olması güçlü bir hükümet ve onun arkasında dimdik duran millet ile oluyor. 2002’den beri arkamızda dimdik durduğunuz için tüm Bozüyüklü hemşerilerime teşekkür ediyorum. İçerideki ve dışarıdaki Türkiye düşmanları bir takım şer odakları bu hızlı gidişimize çelme takmaya çalışıyorlar. Bu memleket bu millet kendine hayrı dokunanı çok iyi biliyor. Onun için başından beri sürekli siz çalışın biz size destek vereceğiz diyor. Bu millet bize sadece destek için oy da vermiyor. 15 Temmuz da bu millet devleti için hükümeti için Cumhurbaşkanı için Başbakanı için istiklali için istikbal ve istikrarı için canını bile verdi. İşte biz bu millet için ne kadar çalışsak azdır. Onun için sürekli olarak aziz milletimizin yanında ve hizmetkârı olacağız. Bugün burada temelini atacağımız Sultan Abdülhamit Parkı’nın hem ilçemize hem de mahallemize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu güzel çalışmanın kağıt üzerinde projelendirilmesinden tutunda bugüne gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.  

unnamed-(1)-004.jpg

Konuşmalarından sonra İlçe Müftüsü Selami Bağcı tarafından yapılan duanın ardından Başkan Bakıcı ve protokol üyeleri hep birlikte düğmeye basarak parkın temelinin attılar. İnşaat alanı gezen protokol üyeleri müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldılar. Çalışanlar ve mahalle sakinleri ile görüşen Başkan Bakıcı daha sonra çocuklara pamuk şeker dağıtarak miniklerimizi de bu güzel günde unutmadı. Temel atma töreninde pilav ve ayran ikramının yapılmasının ardından tören sona ererken Bir Vatandaşın daveti üzerine Başkan Bakıcı mahalle sakinin evine konuk oldu. Burada ikram edilen çayı içen Bakıcı, burada mahalle sakinleri ve ev sahibi ile bir süre sohbet etti.

Temel Atma törenin bir diğer sürprizi ise Ankara’dan yola çıkan ve “Kardeşlik için Bir kez Daha Evet” sloganı ile hareket eden Serüven Derneği üyeleri tören alanına gelerek burada Vekil Eldemir ve Başkan Bakıcı ile görüştüler. Toplamda 1071 km yürüyüş yapacaklarını belirten dernek üyeleri Başkan Bakıcı’ya göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.  

Temel atma törenine Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Can, Dodurga Belde Başkanı Selim Tuna, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, İl Genel Meclis üyesi Nizamettin ÇAM, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

unnamed-(2)-003.jpg

Bu haber toplam 4562 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum