DEVLET ADAMLARINA BU YAKIŞIR!

DEVLET ADAMLARINA BU YAKIŞIR!

Bilecik Belediyesi tarafından, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için gerçekleştirilen kardeşlik ve demokrasi buluşmasında şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim ve mevlit okutuldu.

Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç dolduran vatandaşlar, ilimiz yöneticilerinin hainlere karşı takındığı birlik ve beraberlik içerisindeki duruşuyla bir kez daha gururlandı. Tam bir devlet adamlığı sergileyen ilimiz yöneticileri, Ertuğrul'un ocağında hainlere yer olmadığını bir kez daha dosta düşmana duyurdu. 

Vali Süleyman Elban, Garnizon Komutanı Tuğgenerel Halis Zafer Koç, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Milletvekili Halil Eldemir Türk bayrakları altında bir araya gelerek tam bir devlet adamlığı sergiledi.

Gazetemiz Yazı İşler Müdürü Mücahid Erdal'da 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili ilimiz yöneticilerinin takdire şayan yönetimini kaleme aldı. 'Devlet adamlarına bu yakışır' başlıklı yazısında sürecin ilimizdeki koordinesinden bahseden Mücahid Erdal, Bilecik halkı adına ilimiz yöneticilerine teşekkür etti. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2539 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.