DİKKATLİ OL TÜRKİYE

DİKKATLİ OL TÜRKİYE

Son zamanlarda hero yazan tişörtler meşhur oldu. Gün geçmiyor ki bir olay olmasın. Hatta yakın zamanda Bozüyük ilçemizde de bir hero vakası oldu. Neden ısrarla hero yazılı tişörtler giyiliyor. “Yoksa bu bir talimat mı?” diye düşünürken, Sezen Aksu’nun 2017 de çıkan, geçtiğimiz mayıs ayında klip çektiği son albümünden, manifesto(bildiri) isimli parçasını izliyordum. İkinci darbenin şifreleri var diye haber konusu olmuştu. Bu klipte bir sürü mesaj olduğu iddia ediliyor. Klipi izlerken bir görüntüde, arka planda bir sürü hero yazısı olduğu dikkatimi çekti. Dikkatlice incelendiğinde bir sürü şüpheli mesajın olduğu görülmektedir. Bunlardan biride nakaratlarındadır. “Ters esiyor gene rüzgâr, ah önümüzde sert bir güz var.”
Bu mesajlar ile alakalı içerde olanlara “çözülmeyin, kurtulacaksınız” mı, yoksa sokaklarda yankı bulan, hero tişörtleri ile “biz hala güçlüyüz” mü mesajı vermek isteniyor. Geçenlerde bir bakanın, “tutuklananlar kadar içerde kriptolar var” sözünü hatırlayınca, tedirgin olmamak elde bile değil. Uyanık olmak lazım.
Bir diğer tehlikede şudur ki içerdeki kriptolar, bilenmiş ve itibarlarını kurtarma ihtimali kalmamış mahkumların kapısını açıp ellerine silah verirlerse, çıkacak iç savaşı ve akacak kardeş kanını düşünemiyorum. Bu konularda devletimizin tedbir aldığını düşünüyorum. Son yıllardaki Arap baharlarında mahkumların kullanılması göz ardı edilmemelidir.
Ankara’dan İstanbul’a cambaza bak yürüyüşünde, Büyükada toplantısı basılmasaydı belki bu ihtimal gerçek olacaktı. Toplantı basıldığında, üzerinde çalışıldığı iddia edilen haritalar acaba ne haritası idi. Büyükada’da tutuklananlar için özellikle Amerika ve Almanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesi ayağa kalkmış, serbest bırakılmalarını istemektedir. Müttefikimiz NATO, sanki İslam ülkelerine ve ülkemize operasyonlar için kurulmuş bir teşkilat gibi hareket etmektedir.
Millet olarak oynanan algı operasyonlarının farkında olmak, gaflette olmamak bizleri birçok tehlikeden koruyacaktır. Kişi, bilmediğinin düşmanıdır ve bilmediğinden korkar. Korkuları yenmenin en önemli yolu korkularla yüzleşmektir. Bizler düşmanlarımızı ne kadar iyi tanırsak, yapacakları hamleleri o kadar iyi görür ve tedbir alırız. Onun için uyanık ve dikkatli ol Türkiye.

dikkatli-ol-turkiye2.jpg

Kaynak:Er Tuğrul

Bu haber toplam 2808 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum