MEHMET ERDAL

MEHMET ERDAL

DİRENÇLİ YOL

DİRENÇLİ YOL

Ahir zamanın birinde bir yol varmış. Kazmayı vurmak şöyle dursun, kimin, ne zaman ne yapacağının bile kararı verilemezmiş. Bu yol öyle maharetliymiş ki, ne zaman kimin yapacağı belirlense, bir sebepten dolayı hep geri kalırmış. 

2 Cumhurbaşkanı, 2 Başbakan, 2 Bakan, 3 Vali, 2 Karayolları Bölge Müdürü, 2 İl Genel Meclisi Başkanı görmüş geçirmiş bu yol. Fakat nafile, yinede kimin yapacağı belli olamamış.

Her açıklamada, her söylemde, ‘hemen, derhal, en kısa sürede’ diye nutuk atılmasına karşın, bir türlü kimin yapacağına karar verilememiş vesselam.

Günler günleri, aylar ayları, yıllar yılları kovalamış. Üzerinden geçenlere eziyet edercesine, virajlı ve dar olan bu yol, gün geçtikçe eziyeti daha da artar olmuş. Fakat yine de kimin yapacağı belli olamıyormuş. 

‘Ben daha kimleri cebimden çıkartırım’ dercesine, ayak direyen bu yol ‘benim yerime başka bir yol yapabilecek babayiğit var mı?’ diyerek neredeyse nara atmaya bile başlayacakmış.

Eeee hakkı da yok değil hani.

Kaç tane büyüğünü görmüş, geçirmiş bu yol.

Bakalım bu sefer tamam diyorlar.

21 Ekim’de ihalesi oldu. Artık ne zaman biteceğine bakmıyoruz yolun da, ne zaman ihalesi kesinleşecek onun kaygısı var içimizde.

Ak Parti’nin Bilecik’teki kanayan iki yarasından biridir Bilecik – Yenişehir yolu.

Peki diğer yara ne? O yoldan daha beter, hastane yeri.

İnşaallah yapılır da, dualarımız sizlere nasip olur.

Hoşçakalın. 

 

Bu yazı toplam 1303 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MEHMET ERDAL Arşivi
SON YAZILAR