'DOĞRU BULMUYORUM!'

'DOĞRU BULMUYORUM!'

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in MHP'yi hedef alan eleştirilerine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Belediye başkanlarının MHP'nin yeterli desteği vermediği yönündeki söylemlerinin doğru olmadığını ifade eden Başkan Karabıyık,"Kimin nereye oy verdiğini bilemeyiz" dedi. 

Referandum sürecinde birlikte hareket edildiğini ve ortak kararlar alındığını dile getiren Karabıyık,"Bizim üzerimize düşen kendilerine teşekkür etmektir, bende teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Karabıyık, AK Parti'nin başarılı bir kampanya süreci geçirdiğini dile getirirken, Bilecik için kötü bir sonuç almadıklarını belirtti. Çarşamba günü gerçekleşen il başkanları toplantısında il teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür edildiğini kaydeden Karabıyık, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün 16 Nisan gecesi yaptıkları kutlamalara ilişkin eleştirilerine de cevap verdi. 

Karabıyık,"7 Haziran seçimlerinden sonra ne kazandılar da kutlama yaptılar? Hükümet kurulamadı diye Çanakkale'de pilav dağıttılar burada sevindiler. Kazanmadıkları bir şeyin eğlencesini neden yaptılar? Bence bunu bir açıklamalılar. Kendileri ile alakalı bir tutarsızlık söz konusu. Ben bu açıklamaları çok ciddiye almıyorum" şeklinde konuştu. 

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ile gerçekleştirdiğimiz röportajın ayrıntılarını videodan izleyebilirsiniz. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4204 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum