DP'DEN BİLECİK ÇIKARMASI

DP'DEN BİLECİK ÇIKARMASI

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, temaslarda bulunmak üzere ilimize geldi. Genel Başkan Uysal, Kayıboyu Camii'nde kıldığı Cuma namazının ardından Vali Süleyman Elban'ı makamında ziyaret etti. Bilecik programının devamında, TSO ve Ziraat Odası ziyaretlerini gerçekleştiren Genel Başkan daha sonra partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

1-324.jpg

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu basın toplantısında, Katar meselesinden tutun da çiftçi ve sanayicinin sorunlarına kadar birçok konuya temas eden Uysal, AK Parti iktidarının dış politikasını eleştirdi. Uysal, 16 Nisan referandum sonuçları üzerinden iktidarı hedef alarak," 1946 seçimlerinden sonra en büyük ikinci şaibeli seçim olarak kayıtlara geçti" dedi.

FETÖ ile mücadele konusuna da değinen Uysal, durumun siyasi bir çekişmeye dönüştürülmemesi vurgusu yaptı. Uysal, Türkiye'nin parti devletine dönüştürülmeye çalışıldığını ve kutuplaştırıldığını iddia ederek Bilecik'ten yaptığı çağrıda şunları kaydetti:

2-316.jpg

"Buradan çağrım; Türkiye'yi kutuplaştırmaya mahkum edenlere dilinden döküldükleri ile amel etmeleridir. Bu anlamda Demokrat Parti olarak kimlik siyasetinin dışında milletimizin öncelikleri ile hareket etmiş bir siyasi hareket olarak önümüzdeki süreç içerisinde çok daha fazla geniş kitlelerle buluşacağımız dönem bizim önümüzdedir" ifadelerini kullandı.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Bilecik programının son bölümünde partisinin iftar programına katılacak. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2227 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.