Dünya devi Arda Güler'i duyurdu

Dünya devi Arda Güler'i duyurdu

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 2. sırada bitiren Fenerbahçe'de Arda Güler yuvadan uçuyor.

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 2. sırada bitiren Fenerbahçe'de Arda Güler yuvadan uçuyor. Tüm Avrupa devlerinin transfer etmek için peşinden koştuğu 18 yaşındaki genç yıldız için taraftarı şoke eden resmi açıklama geldi. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

ARDA GÜLER HERKESİN BEĞENİSİNİ KAZANDI

Geçtiğimiz sezonlarda Vitor Pereira ile vitrine çıkan Arda Güler, yeteneği ile tüm futbolseverlerin büyük ilgisini çekmişti. Fenerbahçe yönetimi, sezonun bitişi ile birlikte Avrupa devlerinin peşine düştüğü Arda Güler'i kadroda tutabilmek için görüşmeler gerçekleştirdi. Takımda tutulması istenen Arda Güler ile gerçekleştirilen görüşmelerde herhangi bir gelişme olmadığı biliniyordu.

BARÇA BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Arda Güler ile ilgili bir resmi açıklama daha yaptı. Joan Laporta, transfer ile ilgili gelen soruya, "Arda Güler çok genç bir oyuncu. İzleme ekibimiz, onu uzun süredir takip ediyor. Avrupa'daki tüm önemli kulüpler Arda Güler'i istiyor. Fenerbahçe ile görüşüyoruz." ifadelerini kullandı. Barcelona'nın Sportif Direktörü Deco'nun bir dizi görüşme yapmak için İstanbul'da olduğu ortaya çıktı. Deco'nun ana amacı 'Türk mücevheri' olarak adlandırılan Arda Güler'i Katalan devine kazandırmak. Barcelona'nın ana planı da gün yüzüne serildi.

Sarı-lacivertli ekipte Türkiye Kupası sonrası görevden ayrıldığını açıklayan Jorge Jesus'un yerine İsmail Kartal getirildi.

İsmail Kartal önderliğinde Samandra Tesisleri'nde hazırlıklara başlayan Sarı Kanarya'da en büyük hedef şampiyonluk.

Geçtiğimiz sezonlarda Vitor Pereira ile vitrine çıkan Arda Güler, yeteneği ile tüm futbolseverlerin büyük ilgisini çekmişti. Özellikle sezonun ortasından sonra Jorge Jesus'un daha çok forma şansı verdiği 18 yaşındaki genç futbolcu bu şansı iyi değerlendirdi. Yükselen performansı ile milli formayı giymeyi başaran Fenerbahçe'nin 10 numarası, özellikle Galler'e attığı harika gol sonrası tüm gözleri üzerine çekmişti.

TOPLANTILARDAN SONUÇ ÇIKMADI

Fenerbahçe yönetimi, sezonun bitişi ile birlikte Avrupa devlerinin peşine düştüğü Arda Güler'i kadroda tutabilmek için görüşmeler gerçekleştirdi. Takımda tutulması istenen Arda Güler ile gerçekleştirilen görüşmelerde herhangi bir gelişme olmadığı biliniyordu.

BARÇA BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Joan Laporta, transfer ile ilgili gelen soruya, "Arda Güler çok genç bir oyuncu. İzleme ekibimiz, onu uzun süredir takip ediyor. Avrupa'daki tüm önemli kulüpler Arda Güler'i istiyor. Fenerbahçe ile görüşüyoruz." ifadelerini kullandı.

Barcelona'nın Sportif Direktörü Deco'nun bir dizi görüşme yapmak için İstanbul'da olduğu ortaya çıktı. Deco'nun ana amacı 'Türk mücevheri' olarak adlandırılan Arda Güler'i Katalan devine kazandırmak.

Teklife göre Barcelona'ya transfer olacak Arda Güler 2023-24 sezonunu kiralık olarak Fenerbahçe'de tamamlayacak. Böylece hem Ali Koç'un dileği gerçekleşecek hem de Arda bir sene daha tecrübe kazanacak. 17.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli ise iki sezona yayılacak taksitlerle ödenecek.

Kaynak:MHA

Bu haber toplam 590 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.