DÜNYA TURUNA ÇIKAN İNGİLİZ MÜHENDİS BİLECİK'TE MOLA VERDİ

DÜNYA TURUNA ÇIKAN İNGİLİZ MÜHENDİS BİLECİK'TE MOLA VERDİ

İngiliz donanma kuvvetlerinden Uçak Mühendisi İngiliz Craig Atkins, bisikletiyle çıktığı dünya turunda ilimizde mola verdi. 

Bilecik Belediye bahçesine gelen Craig Atkins, Bilecik'te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisini Bilecik'te ağırlayan Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz'a teşekkür etti. 

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz konuğu ile birlikte yaptığı açıklamada,"Misafirimize Bilecik’imizin güzelliklerini anlatmaya çalıştık. Konuğumuz gerçekten Bilecik’e hayranlık duyduğunu belirtti. Yeşilliği ile doğal güzellikleri ile kendisinin beğenisini kazandırmış ve bizlerin de gerek bisikletler ile gerek yürüyüşlerle bu güzellikleri değerlendirmemiz gerektiğini vurguluyor.Çeşitlilik ve lezzet açısından Yemek kültürümüzü çok sevmiş Misafirimizin yemek ve konaklama anlamındaki ihtiyaçları Bilecik Belediyesi tarafından giderildi. Ben bu anlamda Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği olarak, Bilecik Belediyesi ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze katkılarından ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yavuz, açıklamasının ardından gelen konuğa Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan hediye çantasını taktim ederek, saat kulesinin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1890 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum