EDEBALİ ETÜT MERKEZİ AÇILDI

EDEBALİ ETÜT MERKEZİ AÇILDI

İlimizdeki etüt merkezlerine bir yenisi daha eklendi. Edebali Etüt Merkezi, Emniyet Müdürlüğü karşısı Edebali Ortaokulu yanında hizmete girdi. 

1-089.jpg

Merkezin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bektaş Uçkun, bazı daire müdürleri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. 

Kurumun misyon ve vizyonuna ilişkin bilgiler veren Edebali Etüt Merkezi Kurucusu Saadet Güzel, Bilecik eğitimine katkı sağlamak istediklerini söyledi. Güzel, iddialı bir çıkışta bulunarak,"İyisi için değil en iyisi için buradayız" şeklinde konuştu. 

Saadet Güzel, öğrencilerin okulda gördükleri tüm dersler üzerin eğitim vereceklerini dile getirerek şöyle devam etti:

"Kurumumuz eğitime katkıda bulunmak, öğrencilerin başarılarını artırmak, öğrencilerin başarılarını artırmak, Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda öğrencilerin ev ödevlerine, derslerine yardımcı olmak için kuruldu. İyi hizmet vermek en büyük gayemizdir. Belirli derslere yoğunlaşmak yerine, öğrencilerin okulda görmüş oldukları bütün dersler üzerinde yoğunlaşacağız. Gerek din kültürü gerekse yabancı dil…

2-081.jpg

Kurumumuzda 5 derslik ve 2 etkinlik sınıfı olmak üzere toplamda 7 sınıfımız bulunmaktadır. 

Amaçlarımızdan birisi de kaliteli bir eğitim ortamı hazırlamak, öğrencilerin rahat ve huzurlu, güvenli bir ortamda başarılarını artırmak olacaktır. Etüt binamız öğrencilerimizin rahatlıkla hareket edebilecekleri bir ortama sahip olup, her yönüyle modern, çağın gereklerini karşılayabilecek standartlara sahip bir kurum olarak hizmet verecektir" dedi. 

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bektaş Uçkun ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik'te kurumun hayırlı olması dileklerinde bulunarak, etüt merkezini ilimize kazandıran girişimcilere teşekkürlerini ilettiler. 

Konuşmaların ardından dua edilerek etüt merkezinin açılış kurdelası kesildi.

3-047.jpg 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5344 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.