EĞİTİME DESTEK DEVAM EDİYOR

EĞİTİME DESTEK DEVAM EDİYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 3 D Teknoloji sınıfının açılışı Arif Nihat Asya Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Yaklaşık  55 bin TL maliyetle 3 D Teknoloji sınıfı, okul kütüphanesi ve öğretmenler odasının tefrişatının gerçekleştirildiği belirtildi. 

1-064.jpg

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eğitime yapılan yatırımların önemine dikkat çekerek,"Eğitime yapılan destek başarılı nesiller olarak geri dönecektir" dedi.

Yapılan açılış programında konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eğitime yapılan desteği başarılı nesiller olarak geriye döneceğini söyledi. Başkan Bakıcı konuşmasında, “Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim noktasında okullarımız ve öğrencilerimize elimizden gelen desteği fazlasıyla vermeye çalışıyoruz. Devletimizin imkânlarını eğitim için kullanıyor, okullarımızın fiziki olanaklarının arttırılması ve eğitimde ki başarının daha da üst seviyelere çıkması için gayret sarf ediyoruz. Güçlü gelecek güçlü Bozüyük sloganıyla çıktığımız bu yolda güçlü geleceğin bu çocuklarımızla geleceğini biliyoruz. Bunun için eğitime yapılan desteğin hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini çok iyi biliyoruz. Bugün burada Arif Nihat Asya Ortaokulu’muzda3 D Teknoloji sınıfının açılışını gerçekleştiriyoruz. Talebimiz çocuklarımız burada en iyi eğitimleri alarak geleceğe hazırlansınlar. Bugün Gönül isterdi ki bugün burada İlçe Milli Eğitim Müdürümüz de olsun ama olmadı. Bu çalışmada kendisinin de büyük emeği var. 3 D Teknoloji sınıfımızın okulumuza, ilçemize, ilimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Öğrencilerin büyük bir heyecanla beklediği teknoloji sınıfı ve kütüphanenin derslerinde büyük kolaylık sağlayacağı belirtildi.

2-058.jpg

Açılışa Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan yardımcıları, Mustafa Yürükçü, Ali Avcıoğlu, Hayrettin Eldemir, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. 

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2285 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum