EKİPLER 5.KATTA 4 SAAT UĞRAŞTI!

EKİPLER 5.KATTA 4 SAAT UĞRAŞTI!

Bilecik'in Söğüt ilçesi Kayhan Mahallesi Zafer Sokak üzerinde boşanmak üzere olduğu eşinin, evinin karşısında bulunan 5 katlı bir apartmanın çatısına çıkan S.C.(28) intihar etmek istedi.

Bilecik'te boşanma aşamasında olduğu iddia edilen şahıs, eşinin evinin karşısındaki 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. İntihara kalkışan şahıs 4 saatlik uğraşlar sonucunda çatıdan indirildi. 

İddialara göre; Bilecik'in Söğüt ilçesi Kayhan Mahallesi Zafer Sokak üzerinde boşanmak üzere olduğu eşinin, evinin karşısında bulunan 5 katlı bir apartmanın çatısına çıkan S.C.(28) intihar etmek istedi. Çevredeki vatandaşların polisi araması üzerine olay yerine gelen ekipler çatıdaki vatandaşı ikna edebilmek için 4 saat uğraştı. Bu arada Söğüt Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri 5 katlı apartmanın altına olası bir atlama için kurtarma balonu açtı. 112 ekiplerinin de hazırda bulunduğu intihar teşebbüsünde S.C. kendisine zarar verirken, yaklaşık 4 saatlik uğraş sonucunda polis ekipleri S.C.'yi intihar girişiminden vazgeçirdi. S.C. ilk olarak Söğüt Devlet Hastanesine götürüldü ardından ifadesi alınmak üzere Söğüt İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Öte yandan S.C'nin, psikolojik sorunları olduğundan eşinin ayrılmak istediği ve çiftin engelli birde çocuklarının bulunduğu öğrenildi.

ekipler-5.-katta-4-saat-ugrast-3i.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 2819 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.