EKREM KAFADAR, SU ARIZAYA SESLENDİ

EKREM KAFADAR, SU ARIZAYA SESLENDİ

Bilecikli vatandaş Ekrem Kafadar, ilimizde yaşanan su kesintileri ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. Yaşanan su kesintilerinin vatandaşları mağdur ettiğini ifade eden Kafadar, su arızalarının giderilmesini istedi. 

Ekrem Kafadar, gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Bilecik şehir içme suyunu sağlayan Karasu içme suyu projesi İller Bankası ve Belediye tarafından yapılmış olup, bu hattaki patlama-arıza nedeniyle sularımız devamlı kesilmektedir. Yaklaşık iki yıldır meydana gelen arıza ndeniyle mağdur olmaktayız. Arıza meydana geldiğinde ilk olarak su kesintisi Kafadar-1, Kafadar-2 villalarında hissedilmemekte. Şehrin diğer mahallelerinde ya daha geç hissedilmekte ya da arızanın giderilmesine bağlı olarak hiç hisedilmemektedir. Ancak biz bu kesintiyi ilk hissedenler olarak mağdur durumdayız. 

Bu hat yenilenirken geçici-kesin kabullerde hiç mi dikkat edilmedi, malzemeler tazyike yeterince dayanıklı değil mi. Müteahhit parasını aldı, ancak mağdur olan bizleriz.

İller Bankası ve Belediye bu işe bir el atarak mağduriyetimizi gidermelidir. Şu sıcak yaz günlerinde susuz geçirilen 8-10 saati, yöneticiler de çekmiş olsa mağduriyetimizi anlarlar.

Lütfen şu işe gerçekten el atında bu arızalar artık son bulsun, bizlerin mağduriyetleri de bitsin."

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2884 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum