ELDEMİR, PARTİLİLERLE BULUŞTU

ELDEMİR, PARTİLİLERLE BULUŞTU

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'in Bilecik temaslarının son durağı AK Parti İl Başkanlığı oldu. 25. ve 26. dönem AK Parti Milletvekilliği yapan Halil Eldemir, burada partililer ile bir süre görüştü. 


AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık'ın ev sahipliğindeki ziyarette, Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, civar ilçe ve belde belediye başkanları ile Eldemir'in yanındaki bürokratlarda yer aldı. 
AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık'ın ve Milletvekili Selim Yağcı'nın açılış konuşmalarının ardından söz alan Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, yeni görevinin Bilecik'te gerçekleştirdikleri ekip çalışmasının Ankara'daki yansıması olduğunu ifade etti. Kendisine her zaman destek olan partililere teşekkür eden Eldemir, görevine ilişkin bazı bilgiler verdi. 
Eldemir, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde şu ifadeleri kullandı:
"45 günlük bir aradan sonra beraberiz. Hatırlarsınız seçim döneminde listelerin açıklandığı günden itibaren şöyle demiştik 'Bilecik'in en güçlü sesi biziz." Biz milletimizin karşısına güçlü bir şekilde çıktık.  Sonuçta memleketin her köşesi hizmete muhtaç, her köşesinde yapılacak iş vardır. Siyaseten birileri bir noktada değerlendirilmediğinde kimsenin aklına bir şeyler gelmesin hizmet alanı geniş. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle Sağlık Bakanlığı'nda bakan yardımcısı olarak atanmış bulunuyoruz. Bu benim başarım değil, bu sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ama sizlerle birlikte Bilecik'te bir ekip çalışmasının Ankara'daki yansıması diyebiliriz. Bizi şahsen kimse bilmez ama bizim birlikte yaptıklarımız hep beraber başardığımız işler netice itibari ile bir yerlerde görünmüştür. 

eldemir2-001.jpg
Sağlık yatırımlarından sorumlu, şehir hastanelerimizden sorumlu bakan yardımcılığı görevini tarafımıza verdiler. Başka görevlerimizde var ama ilk görevimiz bu. Sayın ekibimle ilk programı memleketimize yapalım istedik. Bu topraklar ata yurdu, sadece bizim değil Türkiye'nin ata toprakları varisi olduğu Osmanlı Devleti'nin ilk kurulduğu topraklar. 

Buradaki hastane inşaatımız son derece güzel ilerliyor, programda hiçbir aksaklık yok. Bilecikli hemşerilerimizin 2011'den beri hayali olan 5 yıldızlı otel seviyesinde, şehrimizin en güzel noktalarından birinde bir hastaneye kavuşmuş olacağız. Bugüne kadar getirdiğimiz sağlık reformunu daha iyi noktalara götürmemiz lazım, daha nitelikli hizmet almamız lazım. 

Bugün burada Bilecik'te kendi memleketimizde bulunmaktan dolayı çok mutluyum ve sizlerle beraber olduğum için teşekkür ediyorum. Bundan önce nasıl hep birlikte çalışıp beraber başardıysak bundan sonra da sizlerin duasıyla ve desteğiyle daha fazla çalışacağız. Hep birlikte başarmaya devam edeceğiz" dedi. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2098 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.