ELDEMİR'DEN BASIN BAYRAMI MESAJI

ELDEMİR'DEN BASIN BAYRAMI MESAJI

Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Eldemir gazetecilerin toplumun sesi olduğuna dikkat çekerek, özellikle 15 Temmuz'daki hain kalkışma sürecinde yerel ve ulusal basının milletimizi doğru bir şekilde bilgilendirerek, demokrasi ve basın tarihinde önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade etti. 

Milletvekili Eldemir mesajında şunları kaydetti: "Basınımız tarafsız, güvenilir, özgür habercilik anlayışı ile üstlendiği görevi sorumlulukla yerine getirerek Bilecik halkımıza önemli bir hizmet vermektedir.

Toplumun iç ve dış olaylar karşısında en kısa zamanda doğru ve gerçekçi bir şekilde bilgilendirilmesine ve kamuoyu oluşturulmasına vasıta olan gazetecilerimiz bir anlamda toplumumuzun sesidir.

Özellikle 15 Temmuz hain kalkışma sürecinde gerek yerel basınımız gerekse de ulusal basınımız milli iradenin yanındaki kararlı duruşlarıyla, cesur ve fedakârca yaptıkları çalışmalarıyla, milli menfaatlerimize uygun yayınlarıyla, milletimizi doğru bir şekilde bilgilendirerek ve yönlendirerek, demokrasi ve basın tarihimizde önemli bir görevi yerine getirmişlerdir.

Şehrimizde ve bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, bizlerle sürekli beraber olan, destek veren ve çalışma arkadaşlarım olarak gördüğüm değerli gazetecilerimizin Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, selamlarımı sunuyorum." dedi.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1600 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.