MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

ELDEMİR'İ NEDEN ADAY YAPMADILAR?

ELDEMİR'İ NEDEN ADAY YAPMADILAR?

Milletvekili Halil Eldemir taşları doğru yere koyamadı.

Bilecik Ak Parti içerisinde herkesin bildiği gibi Fahrettin Poyraz bir kutup, Selim Yağcı bir kutuptu. Her iki gurubun yıllarca İl Başkanlığı, aday adaylıkları, il yönetimleri konusunda parti içerisinde yarışları oldu. Bu da particiliğin doğal süreçlerinden biri. Yarışların sonunda hep beraber fotoğraflarını da kamuoyu ile paylaştılar.

Halil Eldemir, Fahrettin Poyraz ile beraber hareket eden ekip tarafından destek gördü. Poyraz’ın 1. Sıra milletvekili adaylığı dönemlerinde 2 dönem 2. Sıra milletvekili adayı oldu.

Halil Eldemir geçtiğimiz dönemde Poyraz’ın ekibiyle birlikte Bilecik’te bir gurubun daha desteğini aldı. Böylece Eldemir’i destekleyen yelpaze daha da genişledi. Poyraz’ın 3 döneminden sonra Halil Eldemir 1. Sıra milletvekili adayı olarak belirlendi ve seçildi.

Halil Eldemir Milletvekili seçildikten sonra kendine tam destek veren guruba sırt çevirdi. Bu gurup yönetimlerde esamesi okunmadı.

Ardından İl Genel Meclis Başkanlığı krizi yaşandı. Burada iradesini ortaya koyamaması sancılı bir dönemin başlamasına neden oldu ve Ak Parti’yi zor duruma düşürdü.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi rektörlük seçiminde ikili oynaması ve değişik isimlere aynı anda söz vermesi parti içerisinde bulantı meydana getirdiği gibi Üniversitede de sancılı bir dönemin başlamasına ve devam etmesine neden oldu.

Milletvekili Halil Eldemir’in Bozüyük Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan kardeşi Bozüyük’e nasıl bir katkısı oldu bilmiyorum. Ancak yetkilerinin alındığını, bir müddet sonra vedalaşarak ayrıldığını ve aynı yere tekrar geldiğini biliyorum.

Poyraz’ın ilk döneminde ihale edilen Yenişehir Bilecik yolu Poyraz’ın 3 döneminden sonra Halil Eldemir’in döneminde de bitmedi.

Yine Poyraz döneminde gündeme gelen hastane Halil Eldemir döneminde bitmedi.

Teşkilatlar da memnun değildi.

Danışmanlarının hiçbirini oy aldığı Bilecik’ten seçmedi.

Vatandaşın memnuniyeti yerine genel merkezin memnuniyetini ön planda tutan ve bu sayede milletvekili olmayı başaranları örnek alan Halil Eldemir; TBMM genel kurulunu en çok takip eden milletvekilleri arasında ismi geçti ama 1. Sıra milletvekilliğinde adı geçmedi.

Bu takım nerede yanlış yaptı?

Bir sonraki gün hoşçakalın!..

 

Bu yazı toplam 4788 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR