Emniyet kıskıvrak yakaladı!

Emniyet kıskıvrak yakaladı!

Bilecik’te gerçekleşen silahla yaralama olayı emniyet ekiplerinin titiz çalışması sonucu aydınlatılırken 2 şahıs tutuklandı.

Bilecik’te gerçekleşen silahla yaralama olayı emniyet ekiplerinin titiz çalışması sonucu aydınlatılırken 2 şahıs tutuklandı.

Bilindiği üzere, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olayda Bilecik’in Bozüyük ilçesi sanayi sitesinde çıkan tartışma sonucu silahlar patlamış ve M.K. isimli şahıs yaralanmıştı. Olayın ardından H.Ç., M.K., A.A. ve S.Ç. isimli şahısların tespiti yapılarak açık renkli Mercedes marka araç ile olay yerinden kaçtıkları saptanmıştı.

Olaya karışan şüphelilerden M.K. ve S.Ç. isimli şahıslar Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünce yakalandı. Daha sonra Bilecik Aşayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince yapılan çalışmalar neticesinde olayda kullanılan bahse konu araç Demirköy’de M.A. isimli şahsın çiftliğinde terk edilmiş vaziyette bulundu. Ayrıca çiftlikte yapılan aramada silah ele geçirildi.

Operasyonun devamında diğer şüpheliler A.A. ve H.Ç. isimli şahıslar ise kent merkezinde saklandıkları bir apartmanın çatı katında kıskıvrak yakalandılar.

Şüphelilerden H.Ç. ve M.K. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken H.Ç. ve A.A. isimli şahıslar tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1817 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.