Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

En iyi ürün pazarda müşteri bulandır

En iyi ürün pazarda müşteri bulandır

Değerli halkımız Kalkınma Ajansı Bilecik Şubesi online satışlar için, şehrimizde e-ticaret eğitimi başlatmış durumda. Ve böylece şehrin el emeğiyle imal edilen malzemelerinin kalitesini arttırmaya yönelik nitelikli bir proje daha ortaya çıktı. Eğitim bir seferden daha fazla düzenlenecek olup, halkımızın el emeği göz nuru ürünlerinin uluslararası mecralarda sergilenmesi adına ayrıca nitelikli bir sonuç elde edilecek.

Geçen hafta başlayan bu eğitimle birlikte yalnızca üretmek değil, aynı zamanda nitelikli bir hale dönüştürmek ve en yüksek bedelle satabilmek için online mecralarda tüm ürünler pazarlanabilecek. Raflarda kalan veya çok ucuz bedellere satışı gerçekleştirilen her türlü ticari eşya; bu e ticaret ortamında böylelikle değer kazanacak. Aynı zamanda rakip analizi ve müşterinin istediği ürünlerin imalatı adına da güzel bir yönlendirme sağlanacak.

Eğitim öncesi ufak bir toplantı yaparak Sayın Kalkınma Ajansı Genel Sekreterimiz Zeki Bey ile aynı zamanda teknoloji odaklı projelerin; bilhassa eğitim Temelli vizyoner konuların desteklenmesi adına verimli bir toplantı yaptık. Değerli Vali Yardımcımız Akın valimiz de bu toplantıda yer aldı. Kendileri de şehrimizde gençlerin teknolojiye olan ilgilerini arttırmak ve nitelikli ürünlerin Bilecik'te geliştirilmesi adına olan desteklerini bizlere göstermişlerdi. Bu kapsamda projeler üzerinde desteği ve emeği bulunan tüm yetkililerimize teşekkürü bir borç biliyorum.

Kendimizden örnek verecek olursak üniversitede kendi bölüm arkadaşlarımız tarafından reddedilmek üzere görüş beyan edilen konular; bugün savunma sanayi şirketlerinin ilgi odağında. Az çok satış yapmak; yeni ürünler geliştirilmesi adına çok önemli bir başlangıç. Hem elinizden çıkan işçiliğin ne kadar değerli olduğunu görebiliyorsunuz. Hem de yeni ürünler için zaman ve para harcayabiliyorsunuz. Bu kapsamda hiçbir zaman katkılarını unutmayacağım Bilal Valimize, Abdullah Müdürümüze ve Fikret başkanımıza tekrar köşe yazımız vasıtasıyla teşekkürü bir borç biliyorum.

Devir üretme ve ürettiğini en üst değerde pazarlama zamanı. Her ne kadar yeni projeler üretmek istesek de, dramatik ve vukuatlı bir biçimde bazı projelerimiz baltalandı bu sene. Ne yapalım umarım seneye öğrencilerimiz artar ve biz de projelerimizi genişletiriz. BSEU İHA Atölyesi malzeme mühendisliği laboratuvarında Prof. Dr. Özkan Küçük hocamızın desteğiyle yeni projeler üretmeye devam ederiz. Yani bize yakışanı yaparak raflarda durmayan bir değer üretiriz inşallah.

Çok fazla konuşmak ve bazen de yazmak gerçekten yersiz. Aslında tarafımıza yönlendiren samimiyetsiz yorumları, iftiraları ve karalama kampanyalarını kendi usulümüzce cevaplamaya çalışıyoruz. Peki, nedir bu usulümüz derseniz? Sadece üreten gençlik ve geliştiren akademisyen birlikteliğini sağlamakla cevap veriyoruz. Ve yine Allah'ın izniyle Cumhuriyetin 100 yılında bu şekilde faaliyet göstermeye devam edeceğiz.

Bu yazı toplam 2035 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR