EN İYİSİ YAPILACAK

EN İYİSİ YAPILACAK

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir," Türkiye'de, en nitelikli hastaneyi Bilecik'e kazandıracağız" dedi.

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, ilimize yapılması planlanan yeni devlet hastanesi çalışmalarına ilişkin konuştu.

Sağlık Bakanlığı'nca ilimize tahsis edilen 7 adet yeni ambulansın devir teslim törenine katılan Milletvekili Eldemir, burada yaptığı konuşmada, yeni hastanenin uygulama projelerinin hazırlanarak ihale aşamasına yaklaşıldığını belirtti.

İlimizin kangren sorunlarından birinin çözüldüğüne dikkat çeken Eldemir,"Türkiye'de, en nitelikli hastaneyi Allah'ın izni ile Bilecik'e kazandıracağız. Hastanemizin temelini en kısa sürede atıp, inşaatını yaparak milletimizin hizmetine sunmuş olacağız" ifadelerini kullandı.

Bilecik kamuoyunun merakla beklediği yeni hastane çalışmalarındaki sürece ilişkin bilgiler veren Eldemir şöyle konuştu:

"2015 yılının Haziran ayından itibaren öncelikle arsa konusunu hep birlikte çözdük. Şu an itibariyle hastanemizin uygulama projeleri hazırlandı artık yavaş yavaş ihale aşamasına geldik. Hastane projelerinde çağın ihtiyaçlarına en uygun, en güzel hastaneyi yapabilme adına proje süresince fevkalade katkılar sunan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.

Türkiye'de en nitelikli hastaneyi Allah'ın izni ile Bilecik'e kazandıracağız. Hastanemizin en kısa sürede temelini atıp, inşaatını yapıp milletimizin hizmetine sunmuş olacağız" dedi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2579 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum