ERBAKAN ANILDI

ERBAKAN ANILDI

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programla Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 5. yılında anıldı.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programla Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 5. yılında anıldı.
Saadet Partisi Gençlik Kolları, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma Programı düzenledi. Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilen program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
Programın açılışında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Fuat Göçen, Necmettin Erbakanı hicretinin 5. yılında rahmetle andıklarını dile getirerek, ” Erbakan demek, ömrünü ve mücadelesini ülkemizin kalkınmasına adamış bir lider, üretim, sanayi, kalkınma, nesillere ahlak ve maneviyat, dirliği birlikte aramak,her daim yeniden başlamak demektir” diye konuştu.
Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ömer Taşcı ise "Erbakan kavramı, önüne ulvi sıfatlar getirilmeden düşünülemez.Bizim zihnimizde gönlümüzde ve dilimizde Erbakan kavramının önüne getirdiğimiz ve buna da ziyadesiyle layık olan bir sıfat vardır o da "Mücahid" dir. Evet Erbakan demek Mücahid demek Mücahid demek Erbakan demektir diye konuştu."
Programa, Saadet Partisi Bursa İl Müfettişi Yazar Yazıcı, Saadet Partisi Bursa İl Planlama ve Koordinasyon Başkanı Salih Berber'de konuk olarak katıldı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.