Erdallar ve Sancar Ailelerinin mutlu günü

Erdallar ve Sancar Ailelerinin mutlu günü

Erdallar ve Sancar Ailelerinin mutlu günü

Yeni Bozüyük, Osmaneli Haber ve Sakarya Gazeteleri sahibi Erdallar ailesinden Şadi Erdal’ın torunu, Mücahid Erdal’ın oğlu Kadir Erdal, Sancar ailesinden Vedagün Sancar’ın biricik kızı Edanur ile evlendi.
1-2 Temmuz 2023 tarihinde Güneş Davet salonundaki düğüne çok sayıda davetli katıldı. Erdallar ailesinin köyü Kurtköylülerin, Sancar ailesinin köyü Kayabeli ve Şahinler köylülerinin,  Erdallar ailesinin Küre, Deresakarı, Ayvalı, Hamidabat ve diğer köylerdeki kafadarları yoğun katılım gösterirken Bilecik İl Müftüsü Sn. Ali Erhun, Bilecik Milletvekili Sn. Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Şükrü Beydemir, yardımcısı Prof. Dr. Cenk Karakurt, Genel Sekreter Özgür Özcan ve öğretim üyeleri, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz ve İl Genel Meclis Üyeleri, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı ile Eşi Hüsnü Bayrakçı ve Genel Sekreterliğe bağlı daire müdürleri ve personelleri, Bilecik’te görev yapan İl Müdürleri katılırken Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ve Milletvekili Yaşar Tüzün yurt dışında olduğu için katılamadıklarını belirterek düğüne kutlama mesajı gönderdiler.


Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Süer, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ve personelleri katılırken;
Siyasi partilerden; Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Ali Zengin, Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, İlçe Başkanları ve teşkilat üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Fatih Yaşar il ilçe yönetim kurulu üyeleri, İyi Parti İl Başkanı  Hakan Sakarya ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Aslanboğa ve yönetimleri katıldı.
Sivil Toplum Kuruluşlarından Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Muhhasebeciler Odası Başkanı Ertuğrul Açıkgöz, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Esnaflar Odası Başkanı Halit Gölcan, Osmaneli Esnaflar Odası Başkanı Aydın Yıldız ve ilimizde faaliyet gösteren çok sayıda sendika ve dernek başkanı düğüne katıldılar.
Düğünde Kurtköylülerin geleneklerimize uygun oynadığı Bilecik çiftetellisi, Bilecik Karşılaması, Söğüt’ün Erenleri ve Cezayir oyunları kalabalık salondan yoğun alkış aldı.
Davetliler yeni çifte mutluluklar dilerken Erdal ve Sancar ailesi de davetlilerin tebriklerini kabul etti. Hatır sayıp düğüne katılan davetlilere teşekkürlerini sundular.
erdallar-ve-sancar-ailelerinin-mutlu-gunu1.jpg

erdallar-ve-sancar-ailelerinin-mutlu-gunu2.jpg

erdallar-ve-sancar-ailelerinin-mutlu-gunu3.jpg

erdallar-ve-sancar-ailelerinin-mutlu-gunu4.jpg

Bu haber toplam 4094 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.