ERŞAN’DAN OSMANLI KONSEPTLİ MEKAN

ERŞAN’DAN OSMANLI KONSEPTLİ MEKAN

İlimizin önde gelen iş adamlarından Selçuk Erşan, yeni yatırımı ‘Ottoman Cultur Cafe’ ile ilimize oldukça farklı bir mekan kazandırdı.  Osmanlı konseptiyle hazırlanan ‘Ottoman Cultur Cafe’ dikkat çeken mimarisi ve eşsiz tasarımıyla eski Çınar Market üzerinde hizmete girdi.

 

Osmanlı ve Selçuklu mimarisinden alıntılarla tasarlanan mekanın çalışanları Osmanlı dönemine ait kıyafetler giyiyor. Yiyecek ve içeceklerin sunumu yine o döneme ait bakır malzemelerle gerçekleştiriliyor. Mekanın ön tarafında bulunan sedirler Osmanlı izlerini taşıyor. İç ve dış mekan süslemeleri ilk bakışta görenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

İşletme Sahibi Selçuk Erşan, Bilecik’e kazandırdığı yeni mekanın Bileciklilerin yanı sıra ilimize gelen turistlerinde en uğrak noktası olacağını belirterek, şunları kaydetti:

“ Osmanlı ve Selçuklu sivil mimarisinden orijinal alıntılar ile projelendirilmiş Bilecik'in en merkezi yerinde açtık. Bundan sonra bölgemize tarih ve kültür turizmi için gelen misafirlerimize ve Bilecik halkına geçmişin izlerini ve Osmanlı tatlarını hatırlatan bir güzel mekan kazandırma fırsatı bulduk. Fiyatlarımız ile tamamen halkımızın öğrencilerimizin gençlerimizin bütçelerini zorlamaması için özen gösterdik. Bu mekan ayrıca kentimize gelen yerli turistlerin de ilgi odağı olacağını düşünüyoruz. Bilecik'imize kazandırdığımız bu eserlerin kentin tarihini temsil etme anlamında katkıda bulunmak için devamının gelmesini temenni ederim" dedi.

Erşan Ailesi’nin et sektöründeki faaliyetlerinin yanı sıra işletmecilik alanındaki yatırımlarıyla Osmanlı Mutfağı’nı Bilecikliler ile buluşturmaya hazırlanıyor.

1-538.jpg2-542.jpg3-415.jpg4-166.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 8953 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum