Eski genel başkanlardan Bilecik çıkarması

Eski genel başkanlardan Bilecik çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski genel başkanlarından Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın’dan oluşan heyet, CHP Bilecik İl Başkanlığını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski genel başkanlarından Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın’dan oluşan heyet, CHP Bilecik İl Başkanlığını ziyaret etti. Heyet, 31 Mart Yerel Seçimlerindeki başarılarından ötürü Bilecik teşkilatını tebrik ederek partililerle görüş alışverişinde bulundu.

dsc-0116.jpg

Partililer tarafından il başkanlığı binası önünde karşılanan eski genel başkanlara çiçek takdim edildikten sonra parti binasında bir toplantı gerçekleşti. CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, burada yaptığı açılış konuşmasında, ziyaretlerinden dolayı eski genel başkanlara teşekkür etti.

dsc-0091.jpg

dsc-0118.jpg

CHP’nin eski genel başkanlarından Altan Öymen ise partilerinin 100. yılını doldurmuş tek parti olduğuna vurgu yaparak, 31 Mart seçimlerinin galibinin CHP olduğunu dile getirdi.

dsc-0122.jpg

Altan Öymen’in ardından konuşan Hikmet Çetin ise CHP’nin dünyada eşi benzeri olmayan bir parti olduğunu söyledi. 31 Mart’ın ardından Türkiye’de CHP ile birlikte yeniden bir kalkınma hamlesinin başlamasına ihtiyaç olduğunu kaydeden Hikmet Çetin, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin, devletçilik ilkesini esas alarak yeniden bir kalkınma hamlesi yapmaya ihtiyacı var. Ben inanıyorum ki Türkiye yeniden tüm dünyanın gıpta ettiği ve saygı duyduğu bir ülke haline gelecek.” diye konuştu.

dsc-0127.jpg

Murat Karayalçın ise 408 tane CHP’li belediye başkanı ile Türkiye’de çok güzel işler yapılacağını belirterek, 408 tane pırıl pırıl belediye başkanımız var. Fakat bu belediye başkanlarının ve belediyelerimizin önünde ciddi sorunlar var. Başarılarımızın önünde çok ciddi engeller var. Bunlar doğrudan, merkezi yönetim tarafından getirilip konulmuş engeller. Bunları aşmamız lazım ve aşacağız. Aşılması için bazı parıltılar var görüyoruz. Bizler hep birlikte 1 milyon 300 bin Cumhuriyet Halk Partili ile başaracağız.” ifadelerini kullandı.

dsc-0138.jpg

Konuşmalarının ardından İl Başkanı Ali Özdemir tarafından eski genel başkanlara hediye takdiminde bulunuldu.

dsc-0098.jpg

dsc-0095-001.jpg

dsc-0106-001.jpg

dsc-0097-001.jpg

Bu haber toplam 1178 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.