ESNAF, YENİ SANAYİ İSTİYOR

ESNAF, YENİ SANAYİ İSTİYOR

Bilecik Madeni İşler ve Esnaf Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baş, küçük sanayi esnafının yeni sanayi istediğini söyledi. Yönetim kurulu adına açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Baş, yeni sanayi için Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın kendilerinden en az 100 üye istediğini ve kendilerininse 255 üyeye ulaştıklarını ifade etti. Baş, ilerleyen günlerde konuyla ilgili olarak Başkan Yağcı ile toplantı yapacaklarını belirtti. 
Bilecik Madeni İşler ve Esnaf Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baş, esnafların yeni sanayi taleplerini dile getirdiği açıklamada şunları kaydetti:
"Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve sanayi yönetimi ile birlikte küçük sanayide olup Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı esnafımız adına TSO Başkanı Fevzi Uzun ile birlikte yeni yapılacak küçük sanayi ve orta ölçekli işletmeler için imza topladık. 
Bilindiği üzere, küçük sanayimizde işyerlerimizin yetersizliğinden dolayı işini büyütecek esnafımız kendini geliştiremiyor. Çoğu esnafımız işyerleri önünde mecburiyetten çatı yapıp çıkma yapıyor. Esnafımız bu konuda rahatsız oluyor. 
Belediye Başkanımızla bu konuyu daha önceleri konuşmuştuk. Esnaf odası ve sanayi yönetimi ile birlikte başkanımız bizlere yardımcı olacaklarını söylemiş ve “En az 100 üye olmalı ki başlayalım” demişti. Biz ise 225 üye ile kendilerine başvuracağız.
Güzel, şirin Bilecik şehrimizin gelişmesi sanayiden geçer. Sanayisi gelişen şehrin kendisi de çabuk gelişir bilinci ile sayın yetkililerden Bilecik'imiz adına Valimiz, Belediye Başkanımız ile Sanayi İl Müdürlüğü birlikteliği ile esnafımızın ihtiyacı olan yeni sanayimizin yapılmasını Ticaret Odası, Odalar Birliği, Esnaf Sanatkarlar Odası ve Sanayi Yönetimi birlikte en yakın zamanda bir toplantı yapıp esnafımızı bilgilendirmemiz adına belediye başkanımız ile birlikte ilerleyen günlerde bu sorunu görüşeceğiz" dedi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1532 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum