ESNAFA KARGODA %10 İNDİRİM

ESNAFA KARGODA %10 İNDİRİM

Bilecik Madeni İşler ve Esnaf Sanatkarlar Odası ile Bilecik PTT Başmüdürlüğü arasında kurye gönderilerinin PTT tarafından kabulü, taşıması ve alıcılarına teslimini öngören hizmet protokolü imzalandı.

Protokolü Bilecik Madeni İşler ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Baş ile Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt ve PTT Pazarlama Sorumlusu Abdulaziz Çivik imzaladı. 

İmzalanan protokolle ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Bilecik Madeni İşler ve Esnaf Sanatkarlar Odası Mehmet Baş, PTT kargo gönderilerinde odaya kayıtlı esnaflara %10'luk bir indirim yapılacağını söyledi. Başkan Baş şöyle konuştu: "Bilecik PTT Başmüdürlüğü ile kurye gönderilerinin PTT tarafından kabulü, taşıması ve alıcılarına teslimini öngören bir yıllık hizmet protokolü imzaladık. İmzaladığımız protokol kapmasında esnaflarımız PTT kargo ile yaptığı gönderilerde %10'luk bir indirim sağlanacak. Bu avantajdan Bilecik Madeni İşler ve Esnaf Sanatkarlar Odası'na kayıtlı esnaflarımız yararlanacak. Yaptığımız protokol esnaflarımıza hayırlı olsun. Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt ve PTT Pazarlama Sorumlusu Abdulaziz Çivik'e de esnaflarımıza gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim." dedi. 

esnafa-kargoda-indirim1.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2071 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.