ESNAFA KREDİ MÜJDESİ

ESNAFA KREDİ MÜJDESİ

Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan ‘Esnafa Müjde Paketi’ kapsamında açıklamalarda bulundu. Halit Gölcan, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin şartları çerçevesinde, istenilen kriterleri karşılayan esnafların 150 bin liraya kadar yıllık yüzde 5 faizli 5 yıl vadeli işletme kredisi kullanabileceğini ifade etti. 

Ayrıca iş yeri edindirme ve sıfır ticari araç alımlarında 350 bin liraya kadar kredi kullanılabileceğini açıklayan Gölcan, “İş yeri edindirme ve sıfır ticari araç alımlarında yıllık yüzde 5 faiz uygulanacak olup 10 yıl vadesi olacak. Bahse konu kredileri kullanmak isteyen esnaflarımızın istenilen şartları taşıması gerekmektedir. Yakın zamanda esnaflarımıza mesaj yoluyla bilgilendirme yapacağız, istenilen şartları öğrenmek isteyenler kooperatifimizden bilgi alabilirler” dedi. 

Öte yandan, işletme kredisini kullanmak istemeyen esnaflar 500 bin liralık limitin tamamını iş yeri edindirme ve sıfır ticari araç alımlarında kullanabilecek. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2315 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum