ESNAFA ‘TESK KART’ GELİYOR

ESNAFA ‘TESK KART’ GELİYOR

Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) tarafından hazırlanan ‘TESK Kart’ projesinde çalışmaların tamamlandığını bildirdi. Halit Gölcan, ‘TESK Kart’ adı verilen projeyle esnafların hem aileleri için hem de dükkanları için indirimli alışveriş yapabileceklerini kaydetti. TESK kartın esnaf ve sanatkarlara ücretsiz dağıtılacağını ifade eden Gölcan, “Bu kart ile başta akaryakıt olmak üzere tüm alanlarda esnaf ve sanatkarlara çok sayıda indirim sağlanacak” dedi.

Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, gazetemize yaptığı açıklamada, ‘TESK Kart’ sahibi esnaf ve sanatkarların yüzde 40’a varan indirimlerden faydalanabileceğini aktardı. Gölcan, “Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu şu anda 40 yer ile anlaşma sağladı. Bu sayı ilerleyen günlerde daha da artacak. Mesela bir akaryakıt istasyonuyla anlaşma yapıldı yüzde 8 indirim yapılacak. Özel hastanelerle anlaşmalar var. Konfederasyonumuz genel merkezinden kartlar yakında zamanda gönderilmeye başlanılacak” diye konuştu.

TESK Kart'ın bir kredi kartı olmadığını ifade eden Gölcan, "Kartın dağıtımı sırasında esnaf ve sanatkarlarımızdan herhangi bir ücret alınmayacağı gibi, devam eden süreçte de kart aidatı bulunmuyor. Esnaf ve sanatkarlarımızın günlük hayatlarında kullandığı markalarla yapılan görüşmeler sonucunda, esnaf ve sanatkarlarımıza indirimler sağlandı. Bu kart ile birlikte indirimlerden faydalanacak esnafımız ödemesini yine kendi kredi kartından veya nakit olarak yapacak. Yani ‘TESK Kart’ alışveriş esnasında okutularak sadece indirim için kullanılacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3234 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum