FATİH SULTAN MEHMET PARKI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

FATİH SULTAN MEHMET PARKI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Yeşilkent Mahallesi sakinleri yıllardır beklediği Yeşilkent Parkı’na kavuştu.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın ilçe genelindeki yeşil alanların ve modern parkların sayısının arttırılması amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Yeşilkent Mahallesi’ne yapılan park yoğun ilgi görüyor.

Yeni bir yaşam merkezi olarak düşünülen ve çok amaçlı olarak projelendirilen 44 bin metrekarelik bir alan üzerine yapılan park alanında Bozüyük’te ilk kez yapılacak olan 1500 kişilik amfi tiyatro, görkemli bir şelale, fıskiyeli havuzlar, havuzların üzerinde iskele, kafeterya, engelli ve engelsiz çocuk oyun alanları, seyir tepesi, yürüme ve dinlenme alanları ve yeşil alanlar yer alıyor. 

Parkın en çok dikkat çeken ve yine Bozüyük’te ilk kez yapılan Tematik Park bölümünde ise devasal Güliver konsepti, Nasreddin Hoca, Aladdin, Ulubatlı Hasan, Malkoçoğlu ve atı, Tarkan, Keloğlan, Pinokyo, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Kırmızı Başlıklı Kız, Külkedisi, Redkit, Ali Baba Ve Kırk Haramiler gibi sevilen masal kahramanları yer alıyor. Uğur böceği gibi çeşitli hayvan figürlerinden oluşan, birbirinden ilginç ve güzel oyun guruplarının da yer aldığı park alanında ayrıca çocuklar için mini spor aletleri de bulunuyor. Gemi konseptli oyun gurubunun da çocuklar tarafından oldukça sevildiği park alanı çocuklar için eşsiz bir oyun alanı haline geldi. 

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 19438 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum