FECİ KAZA 22 YARALI

FECİ KAZA 22 YARALI

Bozüyük’te meydana gelen trafik kazasında bariyerlere çarparak yolun ortasına savrulan otomobile çarpmamak için aniden duran araçların karıştığı kazada toplam 22 kişi yaralandı.

kaza-001.jpg

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir-Bozüyük karayolu Dübekli Köyü yakınlarında meydana gelen kazada Kadir G. idaresindeki 26 GP 834 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda bariyerlere çarparak yolun ortasına savruldu. Bu sırada aynı istikamete giden Mehmet K. idaresindeki 01 CYT 46 plakalı Tır, otomobile çarpmamak için ani şekilde durunca arkasından gelen 11 DY 396 plakalı Bozüyük yolcu otobüsü ve 33 E 2896 plakalı kamyonun karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada otomobil ve yolcu otobüsünde bulunan yolculardan toplam 22 kişi çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri ve kendi imkanlarınca Bozüyük Devlet Hastanesine geldi. 

Burada gerekli tedavi ve tetkikleri yapılan yaralılar bir süre sonra taburcu edildi. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

kaza1-002.jpg

Bu haber toplam 4626 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum