FEN LİSESİ BİLİM FUARI AÇTI

FEN LİSESİ BİLİM FUARI AÇTI

Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 bilim fuarının açılışı gerçekleştirildi. Fuarın açılış törenine, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun ile davetliler katıldı.

2-095.jpg 

Programda konuşan Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Müdürü Nuh Yalçın, davetlilere teşekkür ederek öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmaların ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennilerinde bulundu. Ülke çapında gerçekleştirilen TÜBİTAK yarışmalarına katıldıklarını ve bundan sonra daha donanımlı şekilde katılmaya devam edeceklerini anlatan Müdür Yalçın şunları kaydetti:

"TÜBİTAK kapsamında ülke çapında gerçekleşen yarışmaya 32 proje ile katıldık. Önümüzdeki yıl inşallah daha donanımlı bir biçimde milli eğitim müdürlüğü ve üniversitemizle yapılacak protokolle daha iyi şekilde katılarak Bilecik ilimizi en iyi şekilde temsil etme gayretindeyiz. Bu potansiyele sahip olduğumuzu beyan etmek istiyorum. 

İnşallah öğrencilerimizin ortaya koyduğu çalışmalarımızın bilim adına ülke adına faydalı olacağına inanıyoruz. Özellikle kurumsal yapımızın devamında yoğun emek ve katkılarını esirgemeyen Bilecik Valiliğimize, Bilecik Belediye Başkanlığımıza, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz" dedi.

1-104.jpg

Müdür Yalçın'ın konuşmasının ardından fuarın açılış kurdelası kesildi. Davetliler fuar alanını gezerek çalışmalarla ilgili öğrencilerden bilgi aldı.

Tören, ikramların ardından sona erdi.  

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2286 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.