FESTİVAL YARIN BAŞLIYOR

FESTİVAL YARIN BAŞLIYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Bozüyük Metristepe 2. Sinema Festivali 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü düzenlenen gala programı ile başlıyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü’nün katkıları ile bu yıl ikincisi düzenlenen Yıldızların Altında Açık Hava Sineması yaz akşamlarında vatandaşları açık hava sineması ile buluşturuyor. Yeşilkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkında yer alan Amfi Tiyatroda kurulacak beyaz perdede 10 gün boyunca saat 21:00’de Türk Sinemasının sevilen filmleri gösterilecek. Bu yıl 28 Temmuz- 6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival Türk Sinemasının unutulmazları arasında yer alan ve her gösteriminde büyük bir beğeni ile izlenen ‘Hababam Sınıfı’ filmi ile başlayacak ve Pazar günü “İyi ki Doğdun Abla” adlı film ile devam edecek.

Ayrıca festival boyunca vatandaşların festival alanına ulaşımı Bozüyük Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sağlanacak. 28 Temmuz - 6 Ağustos tarihleri arasında her gün 3 otobüs ile sağlanacak ücretsiz ulaşımdan vatandaşlar 19:00 ile 21:00 saatleri arasında belirlenen güzergahlar üzerinden faydalanabilecekler. Birinci servis Tokiler kalkışlı olarak mezarlık önü, seyir terası, Zafer İlkokulu önü, otogar kavşağı ve Yeşilkent, 2 nolu servis Tekke Mahalle Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önü kalkışlı, Nurettin Sayar Caddesi, Arıklar Caddesi, Bedri Rahmi Caddesi, 15 Temmuz Şehitleri Parkı ve Yeşilkent, 3 nolu servis hattı Ferhat Camii önü kalkışlı belediye önü, Kasımpaşa Camii, Çınar Taksi, Emniyet ve Yeşilkent olarak hizmet verecek.

festival-yarin-basliyor2.jpg

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3064 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.