FETÖ´NÜN BİLECİK İMAMI YAKALANDI!

FETÖ´NÜN BİLECİK İMAMI YAKALANDI!

Balıkesir´de, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması´na" yönelik operasyonda, örgütün "irşad imamı" yakalandı.

Balıkesir'de, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na" yönelik operasyonda, örgütün "irşad imamı" yakalandı. Emekli öğretmen olduğu belirlenen İrşad İmamı S.G.'nin, daha önce Bilecik'te il imamlığı yaptığı öğrenildi.
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Balıkesir'de, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na" yönelik operasyonda, örgütün "irşad imamı", komiser yardımcısı ve öğrenci sorumlusunun da aralarında bulunduğu 5 kişi yakalandı.
Balıkesir'de, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" yönelik cumhuriyet savcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bazı adreslere operasyon düzenlendi.
Operasyonda, örgütün "irşad imamı" ile bir komiser yardımcısı, öğrenci sorumlusu ve devlet memurunun aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.
Emekli öğretmen olduğu belirlenen S.G'nin, Ordu ve Bilecik il imamlıklarını yaptıktan sonra terfiyle "irşad imamı" olduğu ve ülke genelindeki illeri gezerek örgüt adına eğitimler verdiği ileri sürüldü. Yapılan araştırmada şüphelinin yaklaşık 300 kez yurt dışına çıktığı tespit edildi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.