FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN HIRSIZLIK

FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN HIRSIZLIK

Bozüyük’te meydana gelen otomobil hırsızlığı film sahnelerini aratmadı. Otomobiliyle fabrikaya işe gelen fabrika çalışanının otomobili fabrika otoparkından çalınarak sırra kadem bastı. Otomobilin çalındığı gece vardiyası bitiminde ancak ortaya çıkabildi.

Edinilen bilgiye göre, Bozüyük’ün en büyük sanayi kuruluşlarından birinde işçi olarak çalışan Ramazan Çevik, 4-12 vardiyası için 11 DZ 522 plakalı otomobiliyle fabrikaya geldi. Başına geleceklerden habersiz otomobilini fabrikanın otoparkına park ederek fabrikaya geçti. Yaklaşık bir saat sonra da Çevik’in, 2006 model Honda marka otomobili saat 17.05 sıralarında hırsızlık şüphelisi tarafından otoparktan çalındı. Otomobilin çalındığı ise gece vardiya bitiminde ortaya çıktı. 

İddialara göre otomobili çalan hırsızlık şüphelisi, vardiya değişiminin ardından fabrika lojmanlarının bulunduğu bölümden fabrikanın içerisine girmeyi başardı. Daha sonra fabrika içerisinde küçük bir gezinti ve araştırmanın ardından işçilerin soyunma dolaplarının bulunduğu odaya ulaştı. Burada soyunma dolaplarını karıştıran hırsızlık şüphelisi bulduğu otomobil anahtarları içerisinden Ramazan Çevik’e ait Honda marka otomobil anahtarını ruhsatı ile birlikte alarak fabrika otoparkına yöneldi. Otoparka geldiğinde otomobil anahtarının uzaktan kumandasına basarak otomobili tespit etti. Ardından otomobile binerek gayet sakin bir şekilde İstanbul istikametine doğru yola çıktı. Fabrika çalışanı Ramazan Çevik mesaisini tamamlayıp eve gitmek için soyunma dolabına geldiğinde dolabının açılıp karıştırıldığını fark etti. Dolabındaki kıyafetlerinin cebinde kendisine ait otomobil anahtarı ve ruhsatının yerinde olmadığını ve cebinde başka bir otomobil anahtarı ve ruhsatı olduğunu görünce hemen fabrika güvenliğine haber verdi. Yapılan araştırmalar sonucunda otomobilin saat 17.05 sıralarında hırsızlık şüphelisi tarafından otoparktan çalındığı anlaşıldı. Hemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Yapılan araştırmalarda otomobilin 17.05’te fabrikanın güvenlik kamerasına, 17.15’te açık cezaevi önündeki MOBESE kameralarına ve 17.30’da da Küplü Başköy’deki benzinlikte benzin alırken güvenlik kameralarına yansıdı. İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş büro ekipleri otomobilin bulunması için çevre illerle irtibata geçerek çalışma başlattı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma ve araştırma devam ediyor.

 

Kaynak:Ömer Fatih BOZKURT

Bu haber toplam 6748 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum