Fotoğraf severler Bilecik’te buluştu

Fotoğraf severler Bilecik’te buluştu

İstanbul National Fotoğraf Kulübü üyeleri Bilecik’e günü birlik ‘Fotoğraf Gezisi’ düzenledi.

İstanbul National Fotoğraf Kulübü üyeleri Bilecik’e günü birlik ‘Fotoğraf Gezisi’ düzenledi.

Bilecik Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile Murat Işık’ın birlikte koordine ettiği gezi kapsamında fotoğraf severler Bilecik’in köylerine hayran kaldılar.

fotograf-severler1.jpg

İstanbul National Fotoğraf Kulübü üyeleri, Gölpazarı Bedi, Pazaryeri Günyurdu, Bilecik Ulupınar ve Söğüt Zemzemiye köylerini gezerek bol bol fotoğraf çektiler. Ulupınar’da köy muhtarı Ahmet Nar tarafından karşılanan heyet köy sakinlerinden İbrahim Nar tarafından hazırlanan köy kahvaltısından tattılar. Ayrıca, İbrahim Nar’ın köy ekmeği yapımın ve inek sağımını fotoğraflayan misafirler unutamayacakları anlara şahitlik ettiler. Köy halkının misafirperverliği ise oldukça dikkat çekerken köy halkının tanınmış simalarından Hasan Hüseyin Çelik tarafından köy hakkında bilgiler verildi.

fotograf-severler2.jpg

İş insanı Şermin Kahraman tarafından Ulupınar Köyü’ne yapılan lavanta bahçesini gezen fotoğraf severler Yalçın Nar’ın çilek bahçesinde ise hem çilek topladılar hem de fotoğraf çektiler.

fotograf-severler3.jpg

Pazaryeri’nde çömlek ustası Salim Yaşar’dan çömlek yapımı hakkında bilgiler alan fotoğraf severler çamurun sanata dönüştüğü anları fotoğrafladılar.

fotograf-severler4.jpg

İlgili Haberler

Bu haber toplam 1364 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.