‘FOTOĞRAFLIK BİR MEKAN OLACAK’

‘FOTOĞRAFLIK BİR MEKAN OLACAK’

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şerifpaşa Camii önünde başlayan meydan düzenleme çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. 

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim personelleri ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Yağcı, şehir merkezine çok güzel bir eser kazandıracaklarını söyledi. Yağcı, “Şehrimizin fotoğraf çekinilen mekanlarından birisi olacak” ifadesini kullandı. 

1-383.jpg

İncelemelerin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, projenin yıl sonunda tamamlanacağını ifade etti. Cami önünde güzel bir peyzaj çalışması gerçekleştirileceğini dile getiren Başkan Yağcı, projeye ilişkin şu bilgileri verdi:

‘GÜZEL BİR MEKAN OLACAK’

“Şerifpaşa Camii bizim merkez camimiz, önünün açık olması lazım. Cenaze namazlarında ve özel günlerde bazı sıkıntılarda yaşanıyor. Nihayet programımız çerçevesinde kazı çalışmalarımıza başladık, projemiz hazır ve yıl sonuna kadar burayı bitirmeyi düşünüyoruz. Bitirdiğimizde burası çok güzel bir yer haline gelecek. Şehrimizin fotoğraf çekinilen mekanlarından birisi olacak. 

2-379.jpg

‘YIL SONUNDA BİTECEK’

Öncelikle alt zemine girerek tuvaletleri ve abdesthaneyi aşağıya indireceğiz. Altta bir düzen kurduktan sonra meydanı rahatlatacağız. Çok güzel bir peyzaj gerçekleştireceğiz. Yeşil bir alan oluşturulacak ve mevsimsel çiçekler ekilecek. Mahalleye ve bölgemize hizmet edecek güzel bir sosyal alan olacak. Çay ocağı ve iki büfeyle birlikte bir tane de muhtar odası yapılacak. İnşallah 2017 sonuna kadar bitirmiş olacağız” dedi. 

3-284.jpg4-098.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2650 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum